macieq Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Co do czujnika deszczu mam mieszane uczucia-czasami działa poprawnie,dobrze dobierając prędkość wycieraczk do opadów,ale czasem jak się zamyśli to...(tragedia)Prosze,powiedzcie jak to u Was jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 dokladnie to samo, wszystko zalezy od wielkosci kropel, najgorsza jest mrzawka, wtedy to jest tragedia, poza tym to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieq Opublikowano 15 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Wydaje mi się,że jeszcze dużo czasu minie,zanim czujniki będą działać naprawdę optymalnie.Może ktoś wie,jak działa czujnik w modelu po face-liftingu?Pisano,że ulepszyli jego pracę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raa24 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam Ja posiadam Renie po lifcie z 2006 roku i czujnik u mnie jak narazie działa bez zarzutu ale za to czujnik świateł mnie denerwuje poniewaz zaraz po odpaleniu samochodu zapalaja sie swiatłe gdy manetka na pozycji zero i nie wiem jak to mam wyłaczyc naciskam ten przycisk AUTO i nic nadal to samo moze ktos wie co i jak? pozdr rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow80 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja posiadam Renie po lifcie z 2006 roku i czujnik u mnie jak narazie działa bez zarzutu ale za to czujnik świateł mnie denerwuje poniewaz zaraz po odpaleniu samochodu zapalaja sie swiatłe gdy manetka na pozycji zero i nie wiem jak to mam wyłaczyc naciskam ten przycisk AUTO i nic nadal to samo moze ktos wie co i jak?[U mnie w Grand Tourze '06 też działa całkiem nieźle. Chociaż czasami mżawka jest dla tego cuda wyzwaniem, bo przed długi czas nie robi nic, a potem macha wycieraczkami jak głupi. Ale ogólnie działa.A co do automagicznych świateł, to przyciśnij i przytrzymaj lewą manetkę (przycisk AUTO). Po kilku sekundach Megi powinna powiedzieć, że wyłączyła automatyczne światła i będziesz miał tak, jak w maluchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raa24 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No właśnie wciskam, trzymam długo i nic, naciskam start i nic , na zapalonym też nic. Moze cos sie w komputerze poprzestawiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Powinieneś to zrobić przy wyłączonym kompie (z włożonym kluczykiem) przytrzymaj nie mniej niż 5 sec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raa24 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Cięcie Czesc Czy mozesz opisac mi ten zabieg krok po kriku od poczatku, pewnie cos zle robie, czy ma byc jakis sygnal potwierdzajacy? U mnie nic sie nie dzieje nawet po 15 s. pozdr Regulamin forum się kłania odnośnie zasad pisania i cytowania postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi