jazel Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 ad 2. eeee, jakos nie wierze, ze uda wam sie wytrzymac i nie pojechac chociaz 200 ... ad 4. takich samochodow napewno nie kupuje sie po to, zeby przestrzegac przepisow ;-) ad 5. co racja to racja. Szkoda lakiernika, zeby nie spal po nocach i gryzl paznokcie calymi dniami, zeby tylko nic sie nie stalo. Kredka moze nie wystarczyc :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal83 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jestem zainteresowany- raq- wyslalem wiadomosc na pw. [ Dodano: 2007-05-21, 00:31 ] nie wiecie moze gdzie mozna zawiruswac taki silnik 2.0t. ?? Czy ktos z was juz podnosil w tym silniku moc?? jak tak to prosze konkretnie o adres i kontakt ? Z góry dziekuje Pzdr. [ Dodano: 2007-05-28, 13:38 ] raq oferta kupna nie aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 raq, przepraszam ale co w koncu z tym "dniem otwartym" dla forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 można kupić w ASO takie naklejeczki?:> Szachownica jest cudowna na białym <zakochany> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Malykubek, można ale jak usłyszysz cenę to zrezygnujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Szukałem po dialogysie ale kurde znaleźć nie mogę... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 o boże kolek jaka cena już się boję:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ja bym radził od razu uderzyć do studia reklamy, i poprosić o winyle. Projekt nie jest skomplikowany dadzą sobie szybko i tanio radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 nie rozumiem o co chodzi z tekstem "poprosić o winyle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 o ile dobrze pamiętam to na ostatnim warszawskim spocie ktoś podał cenę za te naklejki - ponad 600 zł. Jeżeli się mylę to poprawcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Malykubek, Te naklejki są zrobione z vinylu. Tak jak np wszystkie oklejane firmówki. Niech Ci zrobią projekt takich naklejek i wytną na ploterze a następnie nakleją na aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tippex Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ja bede je sciagal bo mi sie juz opatrzyly a wiec moge komus je dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi