Danielossss Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Tak pomyślałem, że prościej byłoby pomagać i prowadzić dyskusje widząc jaki samochód posiada użytkownik forum. Nie jest to obowiązkowe, ale o wiele ułatwia odpowiadanie i eliminuje wiele niepotrzebnych pytań typu: - jaki silnik - rocznik - czy masz LPG - typ karoserii - itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Sugestie wg mnie jak najbardziej dobra. Wydaje mi sie, ze rowniez warto podawac przebieg. Mysle, ze na dniach uzupelnie profil o odpowiednie pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 To co ja mam w podpsie chyba starczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 owszem wystarczy, tylko zeby wiecej bylo takich ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 pozwoliłem sobie dopisać do swojego profilu 3 literki LPG :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORUTApl Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 U mnie też chyba jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Tak wystarczy, niestety czesc osob, zwlaszcza nowych zapomina o takich szczegolach i pozniej konieczne sa dotatkowe pytania. Ktore wydluzaja proces odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 a nie wystarczy zaznaczyć poszczególne kratki w momencie rejestracji na forum??? wyszczególnić opis samochodu.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 U mnie chyba też wszystko jasne ;-) . Pomysł popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 wlasnie... moze dac opis auta jako obowiazkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Nie każdy musi mieć auto. Może dopiero szukać informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 to co za problem wpisac same zera? ZNACZNA czesc forumowiczow jednak auta posiada i tak samo znaczna czesc nie ma w avatarze zadnej info o tym czym jezdzi... obowizkowe uzupelnienie by w sporej czesci zalatwilo sprawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 A moze ktos sie wstydzi przyznać czym jezdzi ?? Jedno zdanie wystarczy w podpisie i bedzie wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jesli nie ma auta, to wpisze brak i juz. Pole samochód i przebieg są od teraz wymagane przy rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ciekawe czy podawane przebiegi będą się zgadzały jak jakiś użytkownik forum będzie zamierzał sprzedać swoje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi