Krzychu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie jestesmy w stanie nikogo kontrolowac. Zobaczymy, jak pole przebieg bedzie uzupelniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Krzychu, Zapisał się dzisiaj Mariuszsz i nic nie widać wypełnionego w polu przebieg, czyli chyba obowiązkowe nie jest, albo nie funkcjonuje prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 ja już uzupełniłem jaszcze tylko małe zdjecie i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Może lepiej jakby pisać np 42 kkm a usunąć te tys. Co ty na to Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja od początku mam wpisane jakie auto, teraz uzupełniłem przebieg ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 LPS, też mażę o takim przebiegu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPS Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jak pisałem wcześniej, moją Megankę kupiłem dość przypadkowo. Kiedy kupiłem, miała 9 tys. przebiegu, wcześniej przez pół roku w ogóle nie było jeżdżone tym autkiem stąd tak mały przebieg (narazie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 wszystko przed tobą tylko się postaraj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Krzychu, Zapisał się dzisiaj Mariuszsz i nic nie widać wypełnionego w polu przebieg, czyli chyba obowiązkowe nie jest, albo nie funkcjonuje prawidłowo. Ja caly tam grzebie z tymi ustawieniami. Wiem, ze obecnie mozna nie podawac tego pola. Zaczalem sie zastanwiac czy przesadzanie z obowiazkowymi polami nie utrudni rejestracji. Tzn potencjalny uzytkownik jak zobaczy, ze tyle pol musi wypelnic to moze mu sie odechciec rejestracji. A tak, moze sie wciagnie i w koncu sam poda z wlasnej niczym nie przymuszonej woli. Musze jeszcze przemyslec organizacje profilu, tak zeby udzielanie pomocy bylo faktycznie latwiejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 jedno jest troche smieszne ;P jak patrze na profil to jest: samochod: xxx przepieg: yyy wiek: ... no wlasnie wyglada jak wiek auta ;P moze dodac w opisie pola: "wiek user'a"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Hehe, no tak jest niestety Dlatego pisalem, ze musze przemyslec organizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja jestem za zdaniem ze czym wiecej pol do wypelnienia tym mniejsza ilość uzytkownikow. Jak ktos zobaczy 10 czy wiecej pol do wypelnienia to wiekszosci sie odechce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja bym zostawił profil a dane o aucie kazał wpisywać w podpisie. Tzn przy zapisywaniu się dodałbym komunikat, że w podpisie wypada (należy) ustawić (podać) to i to i tamto ;-) Profil staje się coraz mniej czytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Proponuję wprowadzenie przyznawania punktów "pomógł" za cenne i wnoszące do dyskusji posty. Dzięki tym pkt (przyznawanym przez autora wątku) możliwe stałoby się wyselekcjonowanie użytkowników forum, którzy mają doświadczenie i wiedzę o megankach oraz ich rady są pomocne innym. Takie pkt funkcjonują np na forum Klubu Renault Clio i świetnie się sprawdza. Bo czasem nie trzeba zakładać topicu w błahej sprawie tylko pisze się na PW do osób z dużą ilością pkt "pomógł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi