gipsiarz Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No bardzo dobry pomysl i tez jestem za tym. Bo wiele razy na forum jest prowadzona zwykla rozmowa jak kiedys o "... marynie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 do mnie i tak juz udzie pisza... :] 1os/1-2dni ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 A do mnie dzisiaj odwrotnie. 2os/1dzień (jednocześnie) :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 I do mnie też bywa - nawet z wysp ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Do mnie już też zaczęli pisać Uważam, że warto zrobić te pkt "pomógł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Pisza, do wszystkich co sie da w tym samym czasie. Co do opcji to pomogl, to musze sie zastanowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ja ogolnie nie jestem przekonany do takiego rankingu. a jak ktos zle pomoze? to jak mu odebrac punkty? chyba, ze sa tez ujemne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Temat podobny (pomógł- nie pomógł) trochę do tematu rang, który został zakończony w jedyny słuszny sposób. Nie było tematu, a tak jak jest jest dobrze- wskazuje na to coraz więcej użytkowników forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Też tak uważałem i uważam - jest dobrze tak jak jest. Tylko oby ludzie czytali (szukali) zanim o to samo w nowym temacie się zapytają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ee tam, konserwatywni jesteście :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Mnie udalo sie pomoc juz jednej osobie z forum przez maila. Ale nie uwazam ze stosowanie rang czy punktow jakichkolwiek ma tutaj sens. Poprostu - jestesmy tutaj zeby sobie pomagac nawzajem, a jakie ma znaczenie kto pomogl komu i ile razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Powiem tak, nie przewiduje wprowadzania takich dodatkowych punktow. Wiem, ze tak jest na innych forach. Ale od poczatku tego nie uruchamialem, bo mi za bardzo nie pasuje taki sposob oceny przydatnosci danego uzytkownika w spolecznosci forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No i good. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Liczba pkt może świadczyć o fachowości/stopniu zaawansowania danego użytkownika w sprawach technicznych. Takie pkt mogłyby być przyznawane tylko np. w dziale technicznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 ale po co... ktos doradzi 1000 osobom jak zmienic wycieraczki i dostanie 950pkt. a ktos doradzi trzem osobom jak poradzic sobie z wymiana rozrzadu, tarcz, sprzegla i lozysk a dostanei za to 2pkt... no i kto jest bardziej przydatny? "noooo ten co ma 950pkt, oczywiscie!" no i nowi ludzie beda do niego pisac, choc ten nie wiele wiecej wie, no moze jeszcze jak dolac plyn do spryskiwaczy i gdzie poziom oleju sprawdzic. jaki w tym sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi