el_palindo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Rano pojechałem po znicze, zostawiłem auto na parkingu. Zrobiłem zakupy, wyszedłem przeparkowałem auto żeby wrzucić z rampy zakupy. Chciałem jeszcze poprawić, ale przez pomyłke nacisnąłem na kluczyku przycisk od alarmu/zamykania auta. i juz auto nie odpaliło... Pokręciłem troche i aku zdechł. Przed zdechnieciem aku wyszedłem z auta zamknąłem/otworzyłem auto pilotem i jeszcze pokreciłem - i zero odpowiedzi Pomóżcie... bardzo pilnie potrzebuje auta :-/ nosz ja :evil: :evil: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wykluczyłeś już, że to nie imo ? Dioda na desce nie pulsuje szybko podczas próby odpalenia samochodu ? Jeśli z IMO jest ok, to może odepnij klemy na parę minut i podłącz ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 imo raczej nie -------------------------- dioda na desce jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Naładuj aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 no skoro go juz rozładowałem kręceniem to dość logiczne ze bede go musiał naładować :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jak masz telefon a w nim aparat, to zerknij przez aparat czy diodka w pilocie działa. Może być inna cyfrówka. Sprawdź jak z drugim kluczykiem. Poczytaj temat na forum o awaryjnym odpalaniu auta i kodzie immobilisera. ps. napraw klawiaturę, bo enter robi dziwne przerwy. Skończ, proszę z tą przemocą w obrazku avatara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 nie moge znaleźć tematu o awaryjnym odpalaniu auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 tutaj: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=337&highlight=immo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi