Danielossss Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mam możliwość zakupu felg z oponami po 125 zł sztuka: http://img214.imageshack.us/my.php?image=34ks5.jpg http://img89.imageshack.us/my.php?image=noki01qv5.jpg http://img214.imageshack.us/my.php?image=59239535xi9.jpg alufelgi niemieckiej firmy Aluline oznaczenia 7Jx15H2 E29 Rozstaw szpilek 4 x 100, pierścień centrujący 60.1. W komplecie są tez oponki Dunlop Sport 200E 195 /60 R15 88H( da się jeszcze sezon przelatać ). Warte zachodu i tej kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Mi osobiscie sie nie podobaja ale to Tobie sie maja podobac nie mi. Ja osobiscie bym nie kupil. Poza tym te Dunlopy beda za wysokie, powinny byc 195/50/R15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 felgi takie sobie (podróbka BBS) oponki będą za wysokie ale cena jest rozsądna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Cena rzeczywiscie rozsadna, tak jak pisali przedmowcy, za wysoka opona, i nie widzi mi sie meganka na felgach z rantem jakos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Dzisiaj o 18 będę przymierzał i ocenię jak się będą prezentowały. Opony właściwe mam na zapas więc to nie jest wielki kłopot. Chodzi mi faktycznie o same felgi. W Olsztynie wymiana opon prawie wszędzie 60 złotych (jakaś zmowa) czyli w roku wychodzi 120 zł. Więc lepiej mieć komplet kół na zmianę i nie dorabiać zdzierców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Jak będziesz przymierzał to zwróć uwagę jak bardzo felgi wysunęły się na zewnątrz (jeżeli E 29 oznacza ET29 to będzie prawie 2 cm szerzej niż oryginał) jak będą za bardzo wystawać to oprócz silnego brudzenia samochodu będą się opony szybciej zużywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Felgi sprzedaje kumpel z Olkura, kupił je do Laguny, ale zawadzają mu tarcze i chce odsprzedać. Jak znajdę w bagażniku aparat to pstryknę zdjęcie. Ciekawi mnie tylko całokształt- jak się zareprezentują te kółka na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No i jak tam felgi? Czekamy na fotki, po przymierzeniu felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 stawiam ze przy skręcie będą o błotnik obcierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 No oponki obowiazkowo do zmiany. Bo bedzie jak bronius mowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 alufelgi niemieckiej firmy Aluline oznaczenia 7Jx15H2 E29 Rozstaw szpilek 4 x 100, pierścień centrujący 60.1. W komplecie są tez oponki Dunlop Sport 200E 195 /60 R15 88H( da się jeszcze sezon przelatać ). Warte zachodu i tej kasy? Warte tej kasy bo rant ładny na 2 chomiki. MIałem podobne, oryginalne BBSy w innym aucie. Znienawidzisz je przy pierwszym myciu a do tego jeśli chcesz żeby ładnie wyglądały właśnie przy myciu musisz umyć każdą dziurke, polecam szczotke do mycia butelek. Ja osobiście szprych nigdy wiecej nie kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Felg ostatecznie nie kupiłem i nawet nie przymierzałem. Kupił je kolega do Laguny I PH II i mu nie pasowały (ocieranie o tarcze) więc dlatego chciał sprzedać, ale okazało się, że pasują do PH I i odstąpiłem od ich kupna na rzecz naszego znajomego właśnie z taką Laguną. Mogłem oczywiście przymierzyć, ale nie chciałem wyciągać wilka z lasu- jeszcze by mi się spodobało... Temat można zakończyć (brakuje mi tej opcji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 na zyczenie autora, temat zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi