mag9lubuskie Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Od dwoch dni szukam w necie informacji gdzie jest czujnik polozenia walu w Megane 1.4 i nigdzie nie moge znalezc. Bardzo bym prosil o pomoc najlepiej fotke silnika ze wskazaniem na miejsce polozenia tego czujnika, albo schemat silnika. Dodam tylko, ze moja meganka jest z kierownica po prawej stronie. z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 na ftp w dziale manuale pod modelem megane jest książka w postaci pdfa: ftp >>klik<< na stronie 59 i 73 znajdziesz interesujące Cię informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limakcki Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Czy może ktoś podać linka lub zrobić zdjęcie ew. opisać gdzie jest ten czujnik w Megane 1,4e, bo powyższy link nie działa, a w instrukcji jest to tak napisane, że nie wiadomo o co chodzi. Dzięki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 limakcki, poszukaj tu; http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=5852&...o%BFenia+wa%B3u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limakcki Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 No i proszę znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cin0 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam Mój silnik to F4J 730 98KM 1.4 16V. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się czujnik położenia wału i jak po koleji się do niego dostać (co wyjąć krok po kroku). Zamieszczam obrazek, ale mi nic on nie mówi: Ps. Po tym jak go wymontuje i przeczyszczę, czy muszę robić jego adaptację i na czym to ewentualnie polega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 cin0, masz silni K4J, a czujnik na obrazku jest zaznaczony numerem 1. To jest widok z boku silnika, od strony kierowcy (czyli jak stoisz przodem do auta, widok prawej strony silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cin0 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Aha, czyli pod puszka szmerow. Dzieki bardzo, a wiesz moze czy jest autoadaptacja? Przy okazji wyczyść klawiaturę, brakuje Ci pl-literek Przepraszam, z tel pisałem. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi