Jaga75 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam. Jak w temacie:spadła (a może pękła) mi linka od otwierania maski. W jaki spsób ją teraz otworzyc? Zdjąłem lewą kratkę w zderzaku ale nie wiem za co pociągnąc lub co nacisnąc. Widzę linkę, najprawdopodobniej spadła bo wisi luzno a ma końcówkę(ktoś ją chyba podczepił na sztukę bo widzę jakieś opaski i druciki). Może mi ktoś pomóc????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Może podobnie jak w MI a to już było na forum - pisaliśmy ja i Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topol Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 proponuje wjechać na kanał, i długą rączką odtworzyć zamek od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaga75 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Na kanał nie muszę wjeżdżac bo mogę dojśc do zamka od przodu po wyjęciu kratki wlotu powietrza. Już to zrobiłem ale nie wiem za co pociągnąc, lub co nacisnąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Najprościej to pchnąć/pociągnąć ten plastikowy rygiel, który zahacza się o ucho wystające z maski. Inaczej nie da rady. NIe wiem jednak czy masz do niego dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaga75 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 OK. Pojechałem do znajomego mechanika, otwarliśmy w ciągu 5min. Jednak co fachowiec o fachowiec . A tak w ogóle to tego co mi tą linkę na jakieś druty powiązał to bym.......... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi