arthuras Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam, czy ktoś zna jakąś wersję Dialogys'a, w której jest uwzlędniona Megane II CC ? Sciągnąłęm 3.80, a tam brak mojego auta :) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Odświeżę temat widzę że ten Dialogys to fajna sprawa i na pewno by mi się przydał ale niestety mam CDMA z Orange z limitem 3GB na miesiąc więc mogę sobie jedynie pomarzyć :-( czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby mi to wypalić i podesłać oczywiście pokryje koszty płyt,prądu i zmarnowanego czasu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel500 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Jesli ktos jeszcze potrzebuje to tutaj jest http://manualy.karnet.sk/pages/renault-dialogys-en-381.html niestety zabytkowy 3,81 ale...jest Tutaj VISU-schematy eletryczne.Walcze z instalacja. http://manualy.karnet.sk/renault-manualy/1...visu-dvd-schemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 a własciwie to jaka jest ostatnia/aktualna wersja Dialogys'a (PL lub ENG)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 PL 3.82 chyba... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Rzeczywiście, z połowy tego roku ale nie jestem pewien w 100% czy to wersja PL. Przynajmniej ja na taką nie trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 3.82 jest w wersji PL - z takiej korzystam od paru miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 3.86 ale chyba RUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Obecnie wszedłem w posiadanie Dialogys w wersji 3.86 ale jest tylko w wersji RUS oraz Dialogys w wersji 3.82 i tam jest język PL (3 x DVD + CD). Jak ktoś coś potrzebował np. kod części albo jakiś screener to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Woytus, w tym 3.82 są polskie manuale? Jeżeli tak to wystaw gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Z tego co zdążyłem przeglądnąć to nie są to manuale tylko grafiki, które pokazują rozłożenie elementów i części. Ja osobiście przeglądałem Megane III. A tak przy okazji w Dialogys są manuale?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 kocuper, Woytus, w 3.82 są manuale do MIII tyle że ENG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A gdzie je znajdę?? Bo na razie doszedłem tylko do oglądania i rozrysowania części Megi III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Polski interfejs jest w każdej wersji, w sieci "przewija" wersja 3.90 tylko manuale są po rosyjsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A co zrobic z takim fantem ? Windows 7 i dialogys 3.82 instalacja CD0 6.5.9 Podsumowanie nie jest dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi