kataryniarz Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Wczoraj miałem przyjemność zapoznać się z nową Megane GT Wrażenia: - rewolucji w porównaniu do II niestety nie ma :roll: - wygląda całkiem dobrze i jak to GT dużo lepiej niż htb - z przodu mniej miejsca zwłaszcza nad głową - z tyłu za to więcej + ciut większy bagażnik - fatalny tradycyjny ręczny, rozwiązanie "lotnicze" dużo wygodniejsze :D - widoczność do tyłu tragiczna, tyłek jak u brazylijskiej tancerki :-| ...dodatkowo obejrzałem nowego Scenica - na żywo wygląda dużo lepiej :D A i Lalunia GT z przeszklonym dachem piękna :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jax Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Kolega wczoraj zamówił Megane Coupe 2.0T 180KM, czarną. Koniec września odbiór, będzie pomykać po Wawie Piękne auto ... zachorowałem, w moim kombi już tylko powietrze wożę, więc może zamiana ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4g0n Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 - widoczność do tyłu tragiczna, tyłek jak u brazylijskiej tancerki :-| W pełni się z tym zgodzę. Gdyby nie czujniki to parkowałbym tyłem z różańcem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glenn Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Mialem zmienic moją L3 na mocniejsza wersje, ale okazalo sie to niemozliwe, wiec kupilem zonie, a moze i bardziej sobie, M3 2.0Tce Privilege, wyposazona w zasadzie we wszystko oprocz navi. Poki co autkiem zrobilem moze 1000 km, samochod jest super. Zadziwiajaco cichy i dobrze wykonczony, spasowanie elementow -cymes, franzuci wykonali kawal dobrej roboty, jesli bedzie tak bezawaryjne jak l3, to bedzie super. Sam silnik jest ok, poprzednio mialem Lagune 2 z 2.0T ale o mocy 163 km, i oczywiscie roznica jest istotna. Na poczatku 2010 powinna sie pojawic skrzynia typu DCT (dwusprzeglowa), ale dostepna bedzie na poczatek tylko z 1.5 dci i 1.4tce. Pzdr Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 spasowanie elementow -cymes, franzuci wykonali kawal dobrej roboty Poczekaj poczekaj - mi już trzeszczą plastiki (gdzieś w dzwiach) :-P ...ale fakt - na oko jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glenn Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Cięcie hehe, na Wrocławskich drogach, to nawet metalowa kulka będzie trzeszczeć Regulamin forum jasno mówi o cytowaniach - radzę doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 zgadzam się na oko plastiki wyglądają lepiej 8-) , ja już zrobiłem 7000 km no i się plastiki zaczynają coraz bardziej odzywać :-( jak droga gładka to i cisza owszem, ale jak się jedzie po nawierzchni rodem z toru doświadczalnego to zaczynają się odzywać, najgłośniejsze jednak są te na drzwiach :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam 12.08.2009 zamówiłem Renault Megan Grandtour wersja Dynamique , dodatkowo zamówiłem felgi 17 cali i w związku z tym mam pytanie jaki to bedzie wzór felg?czy taki jaki dostaje się przy tej samej wersji w Renault Cupe czy też jakiś inny ?Sprzedawca niestety nie mógł mio odpowiedzieć na to pytanie!Odbiór samochodu to początek listopada , dodatkowo otrzymałem blokadę skrzyni biegów ,dywaniki i czujnik cofania.pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Renault Megan Grandtour wersja Dynamique Dostaniesz takie jak w Coupe Chyba tylko przy wersji Privelage sa inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 patrzyłem ostatnio na ofertę kombi ( tu się nazywa jakos egzotycznie -grandtour).Jestem pełen podziwu , że kombi z dizlem ( 1.9, bo 1,5 chyba nie ma do kombi) zaczyna się cenowo od 80 tys zł. Chyba troszkę dużo , miłosnicy dizli moga zmienić markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 patrzyłem ostatnio Coś źle patrzyłeś - wg cennika najtańsza wersja jest do wzięcia za 65700 (cena katalogowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kacper69 popatrz dokłądnie na cennik. Są wersje z dieslem 1,5 85KM/105KM i 1,9 130KM. Cena, którą podałeś dotyczy wersji Dynamic z silnikiem 1,9 (dokładnie 80200zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kammat Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam mam pytanie odnosnie instalacji LPG , czy montujac taką instalację do samochodu będącego na gwarancji fabrycznej traci się całą gwarancje na samochód czy tez tylko na elementy silnika związane z tą instalacją(inne marki samochodów tak mają),bo co naprzykład do LPG mają np.elementy zawieszenia?proszę o odpowiedź!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 muszę jeszcze raz pojechac do salonu. Podczas ostatniej wizyty dostałem tylko ulotki o autach kombi benzynowych i dci 1.9. Ciekawe czemu nie dostałęm o dci 1.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 kammat dopóki nic ci się nie zepsuje to jest wszystko ok. ASO ma prawo odmówić Ci naprawy gwarancyjnej jeśli stwierdzą, że uszkodzenie może być efektem montażu LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi