wopa Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Chciałem przekazać taką informację. Wczoraj wyprałem kartę do Megane II. W automacie w 30 stopniach. Cały cykl prania. Zorientowałem się jak wyciągałem ciuchy z pralki. Zupełnie nic sie nie stało! Wyciągnąłem baterię. Wysuszyłem katkę. Włożyłem baterią i karta działa. Piszę to aby nie robić tragedii gdyby komuś się tak stało. Pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 moje kluczyki z centralnym byly prane juz ze 3 razy nawet zabardzo nie bylo czego suszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listtadek Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Potwierdzam co napisał wopa, żadnego problemu z kartą po wypraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
butcher Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 (edytowane) U mnie wydarzyło się dziś to samo natomiast nie mogę otworzyć auta- zamknąć również. Otwieram awaryjnie kluczykiem wsadzam kartę do slotu auto odpala a zamykanie i otwieranie nie działa. Można to jakoś naprawić? Edytowane 6 Czerwca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topkrk Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jak odpala to da się naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
butcher Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Sprawdzić po kolei wszystkie elementy, naprawić luty, w zasadzie poprawić wszystkie. Możesz też przelutować swój transponder do używanej karty od innego auta. o ile mowa o karcie bez hands free.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi