zibiok Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam, Ma ktoś informację, jaki indeks nośności maja mieć opony do Scenica II 1.9 dCi ( krótki)? W instrukcji znalazłem tylko rozmiar i indeks prędkości ( o ile dobrze odczytałem) 205/55/R16 V. Podobno zgodnie z przepisami, zimówki mogą mieć indeks predkości o 1 poziom mniejszy. Może to ktoś potwierdzić? zibiok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tidia Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Czesc Aco myslicie o tych DĘBICA FRIGO HP 205/60r16 96H XL 2013???? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasjamoto Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Mam pytanie. Czy ktoś kupował opony używane sprowadzane z Niemiec? Warto kupić od gumiarzy? Mam sporo do kupienia zobacz Edytowane 26 Listopada 2015 przez pasjamoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Opony tak jak prezerwatywy kupuje się nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Czy ktoś kupował opony używane sprowadzane z Niemiec? Warto kupić od gumiarzy? Kolega w pracy kupił takie i po 2 tygodniach już zmieniał na inne. Poszedł w jednej kord stalowy i auto bardzo myszkowało po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeusz29 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ja właśnie niedawno kupiłem auto bo zazwyczaj rowerem albo wypożyczalnia samochodów, teraz tylko pytanie co jeśli nie mienie opon zimowych w lato ? Czy oprócz gorszej przyczepności coś dzieje się z oponami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyfluence Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Możesz jeździć na zimowych cały rok. Jeżeli nie chcesz inwestować w dwa komplety opon, to możesz zimowe wykorzystać zimowe do końca. Patrząc na wiek i przebieg twojego samochodu możesz kupić nowe całoroczne opony miałem takie przez wiele lat i spisywały się bardzo dobrze przez cały rok. Szerokiej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Czy oprócz gorszej przyczepności coś dzieje się z oponami ? Znacznie szybciej się zużywają. Jeśli są jeszcze młode i z głębokim bieżnikiem, to szkoda zniszczyć. W przeciwnym razie i tak na zimę się nie przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi