Prezes Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 podobno w megankach siadają komputery Nie tylko w magankach - jeśli padają. Bywają przypadki ale to po ewidentnym zalaniu wodą np. po myciu silnika. Elektronika, elektryka wody nie znosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Opinia z warsztatu firmy w której pracuje: Padały ale tylko w pierwszych wersjach i zostało to dość szybko usunięte. Gwoli wyjaśnienia. Mieliśmy, mamy i będziemy mieli flotę Renault. Meganki, Laguny, Mastery a ostatnio doszły nowe Clio i Trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Sergiu czyli to mit, że padają w megi tych po 1995r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 No raczej, a nawet jak komuś padł i teraz sprzedaje autko to musiał ten komp wymienić. Z tego co jest napisane w kilku tematach wynika, że nie jest to takie proste (samo znalezienie odpowiedniego komputera (nie może być pierwszy lepszy) no i jego dostosowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 czyli to mit, że padają w megi tych po 1995r.? Meganka jest produkowana od 1995 roku, więc wcześniejsze nie mogły się psuć, bo ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 tylko wiesz... ja słyszałem opinię, że przez głupią żarówkę np. komputer wariuje i nie można odpalić auta... co dla mnie jest głupotą i mam nadzieję, że tak nie jest. kurde szczerze to bardzo się napaliłem na megi, ale mam lekkie wątpliwości. a powiedzcie co lepiej kupić? sprowadzony i zarejestrowany czy próbować ściągnąć samemu? i reasumując najlepiej silniczek 1,6 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 chyba najwieksza glupota jaka slyszalem, zeby przez zarowke kamputer wariowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBeK Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 tylko wiesz... ja słyszałem opinię, że przez głupią żarówkę np. komputer wariuje i nie można odpalić auta... co dla mnie jest głupotą i mam nadzieję, że tak nie jest. nie słuchaj takich głupot,pierwsze słysze zeby kompy w megankach padały :roll: co jak co ale o takie stwierdzenie mógłbym osądzic włascicieli "bezawaryjnych golfów" haha silnik 1.6 8V to bardzo dobra jednostka,osiągi napewno nie powalajace ale jest oszczędna i można troche nia przycisnąć ;-) jest żywotna tyle że trzeba znalezc dobra sztuke nie zajechana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 z komputerem nigdy nie miałem problemów, może dlatego że u mnie go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 U mnie jest, i nie było ani jednego incydentu z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 a miałeś jakieś problemy ze swoją renatą Leman??:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ogólnie, tylko ze swojej winy ;p może czasem jakaś pierdoła, ale nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Miałem wcześniej m1ph1 1.4 8v classic nic ale to nic się z nią nie działo tylko jedyny mankament to słaby silnik miasto ok - trasa porażka Obecnie mam ph2 1.4 16v (super jednostka nie narzekam na brak mocy ) mam już ją koło 1,5 roku i nic. Teraz kupiłem megane 1.9 dci 130hp i póki co równiez nic. zero problemów następne też będzie megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 czyli reasumując w megi zuzywają się przede wszystkim czesci ktore normalnie sie zuzywaja tak? a powiedzcie.... slyszeliscie opinie jakies o tych komputerach czy to jest pierwsza ktora slyszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 GrandMagic, ilu użytkowników tyle opinii. U mnie w rodzinie są teraz trzy renówki, jedna ma już 16 lat i nie robi większych problemów. Pozostałe dwie też nie, chociaż już więcej w nich elektroniki. Jak ktoś dba o auto to nie ma się czym przejmować, ale gdy ktoś nic nie robi przy samochodzie przez dwa lata a nagle zaczyna się coś sypać to już może być za późno i wtedy jest okazja żeby narzekać. Meganki mają kilka "ułomności" które się zdarzają czasami, ale na forum już wszystko było opisane i nie są to poważne problemy. Powodzenia w poszukiwaniach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi