kataryniarz Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 To jakiś koszmar... mam wrażenie, że to auto chyba ma być podpuchą - przecież tak nie może wyglądać :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Rzeczywiście brzydki, na poprzednich fotkach tamten scenic wyglądał lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 tył nieładny ale przodek ładny deczko za wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jakby to powiedzieć, wydaje mi się bolesne nieco, mam nadzieję że rzeczywistość będzie nieco mniej brutalna. Ale trzeba poczekać, a może z czasem się spodoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 DZIWNY - ale może trzeba się przyzwyczaić i opatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Światła wyglądają jak oczka jakiegoś chińczyka (fuj!!) :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Pamiętam jak w 2003 pojawił się Scenic II to się w nim zakochałem od razu. A jak trafiłem swojego II ph II to jeszcze bardziej (zmienione przednie światła dużo bardziej mi się podobały i podobają, jakoś lepiej pasują). A do Megane II 3/5D nie mogłem i nie mogę się wciąż przekonać, Grandtour jest OK ale te pozostałe to nie dla mnie. Megane III jest jakie jest, nawet za dokładnie nie oglądałem bo jest poza sferą moich zainteresowań. Jak się przymierzałem do Scenika II to na tapecie był jeszcze C4 Picasso ale cena mnie zabiła (porównywalne wyposażenie było o prawie 20 tys. droższe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 No to jest jakas niescislosc. Widzialem fotki nowego Scenic'a jakos z rok temu i wygladalo to zupelnie inaczej. Mam ndzieje ze to co pokazaliscie w tym watku nie jest prawda... Nie chcialbym tego zobaczyc w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 jak dla mnie tragedia... przód 100% wersji htb... wyglada jak taki troche wiekszy MODUS ;( miejmy nadzieje ze to fotomontaz ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 a dla mnie jest piękny,przód i tył zgrabniutki,bardzo mi się podoba w przeciwieństwie do Scenica II,którego przód jest odrażający-oczywiście jak dla mnie przody renault coraz bardziej podchodzą pod puga ale może to i lepiej,są bardziej sportowe przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekP Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Raczej montaż, nie jeździłby raczej po mieście z blachami 'renault' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 o matko, co to za brzydal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 A moim zdaniem Renault po raz kolejny wyznacza nowy kierunek jeśli chodzi o design. I za parę lat auta upodobnią się do Megane III czy Scenic III. Różnica jest taka, że większość producentów przechodzi z jednego stylu w drugi dość gładko (stosując jakiś model przejściowy), a Renault obrało sobie taktykę szokowania. Za 2-3 lata taki design nie będzie niczym dziwnym i wszystkim się te auta będą podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 i wszystkim się te auta będą podobały. Raczej będą musiały się podobać bo tylko takie brzydactwa będą nam proponowane. A co do mojej oceny tego co na fotkach, to Łada Samara była ładniejsza. Ogólnie to fajnie zrobione foty, na górnej można porównać przód tego sceniola z dużo ładniejszym przodem Focusa a na drugim mamy porównane tyłu C-Maxa i nowego sceniola, podobnego do Seata. Moim zdaniem Ford (pomimo że starsze modele) bije Renaulta na głowę i z przodu i z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam nadzieje ze sobie jaja robia z tym sceniciem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi