kbarann Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 super chyba jednak będzie trzeba sobie kupić takie grand... krótkiego tez miałem okazję widzieć (przynajmniej tak mi się zdaje bo miał NOWY SCENIC napisy na bokach ale szybko uciekł) ale to co widziałem to poprostu bajerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipi Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Fajnie gdyby tylko ten wyświetlacz w srodku auta. Śmiesznie wygląda okrągła tarczy na kwadratowym wyświetlaczu. Kolorowy o tego już w ogóle będzie plastik-fantastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Czarny Scenic III jak dla mnie super, chyba najładniejszy z całej nowej gamy Renault, nie licząc Laguny Coupe. Dzisiaj takiego obejrzałem, ze srebrnymi wstawkami w przednim zderzaku. P.S. Jest już nowy Grandtour, całkiem całkiem wygląda chociaż tylne lampy to takie placki duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieyk Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 nowy Grand Scenic - marzenie :roll: a "zwykły" już mnie tak nie urzekł, ale stylistyka i tak ciekawa ;-) są do pooglądania już na stronie renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Lepiej, są do poogladania na żywo i pojeżdżenia u dilerów Wczoraj obadałem Granda i całkiem mi się spodobał, przejażdżka w późniejszym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 a ja czekam na przejażdżkę nową MIII kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 robpab Nie Ty jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 kataryniarz, siedzieć w niej już siedziałem bo stoi u nas w salonie. Wgląda całkiem nieźle. Ciekaw jestem właściwości jezdnych. Mam nadzieję, że będą przynajmniej tak dobre jak MIII HB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Ja też zasiadłem w nowym Scenicu. Brdzo mi się podoba, jednak zwróciłem uwagę na jedną niedoróbkę. Zauważyłem, że pokretło od sterowania navi jest usytuowane tak blisko podłokietnika, że on je zasłania( częsciowo). Sterowanie jest niewygodne, ponieważ gdy mamy opartą rękę na podłokietniku trzeba dośc mocno wygiąc dłoń do tyłu by operować swobodnie tą gałką. Można było odrobine skrócić oparcie albo przesunąc ten sterownik. Wiem, że pewnie sie czepiam ;-) ale mnie nie było wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 pawelp2008, jeśli oprogramowanie będzie tak upierdliwe i nieczęsto aktualizowane jak do tej pory, to te pokrętło i tak nie będzie często używane, a większość będzie miała nawi naklejoną na szybie na przylepcu. (innych producentów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 gojgien, nie jestem pewien, czy to tylko do navi. Może to jak w tych niemieckich cudeńkach "i drive" do kompa? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Navi ma być pt. TomTom i towarzystwo obiecuje sobie bardzo dużo. W SII pokrętło było umiejscowione podobnie a z mojego doświadczenia z umieszczeniem w tym miejscu CB uważam że jest OK. Moim zdaniem nawet TomTom za te pieniądze jak fabryczna nawigacja nie jest wart zakupu. Wolę już mojego NavRoada z Automapą na przylepcu. Wróg już znany i tolerowany przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi