Nel Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A tu sprawdzałeś http://members.chello.pl/rbanas/renault/manuale.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Spróbuj tego Linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Nel Dzięki, to już mam. P_r_z_e_m_o dzięki, wreszcie jakiś postęp. Działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Cały czas działa, ale najlepszy do tego jest klient FTP a nie przeglądarka WWW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ale teraz nawet w przeglądarce www mi się otworzyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 szkoda że nie działa download "instrukcja WKL meganeI phII 1999-2002 [by Prezes & Krzychu]" zamiast cześci książki ściągają się jakieś pliki xls adobe itd itp. bardzo by mi się przydała ta książka. czy jest dostępna w innym źródle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Witam Nie mogę nigdzie znaleźć tych schematów czy ktoś pomoże?? Scenic I pH II 1.6 16v 1999 po lifcie. Potrzebuje dokładnie schemat jak wpiąć się do starej centralki bo nie działa otwieranie z pilota i chce wstawić nowa centralkę. Mój e mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przecież leżą na Downloadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Kurcze nie mogłem ich znaleźć a jesteś może w stanie mi pomóc który plik mam pobrać?? Namiary na auto i usterkę podałem������ stawiam wielkie piwo za pomoc :) i nie tylko na Forum :) PS. A może wiesz jak najlepiej podłączyć inna centralkę? Tzn chciałbym się podpiąć np. Za starym sterownikiem? Tylko gdzie on jest?? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez mathijass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Przecież scenic po lifcie nie ma centralki centralnego zamka , jego rolę przejęło UCH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijass Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Aha wiec jak teraz mogę podłączyć nowa centralke?? Tylko do przycisku na kokpicie + zasilanie z radia?? Znalazłem na forum tourtiale ale nie do mojego auta... Zadam od razu jedno pytanie... jak włączę samo zamykanie po przekroczeniu 20 km/h mam mały problem(po padnięciu otwierania z kluczyka) jak zatrzymam auto za każdym razem jak rusze zamyka od nowa drzwi?? Wszystkie drzwi sprawdzone i sie zamykają. Jakies pomysły?? Edytowane 18 Stycznia 2017 przez mathijass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Jeżeli jest to problem z kluczykiem to nowy centralny podłączasz pod przycisk na kokpicie ,przewody 20A i 20B (otwórz , zamknij). Jeżeli problem leży w UCH ,to musisz podłączyć pod przewody do silniczków , najlepiej do kostki na lewym przednim słupku. 123 - przycisk zamykania 645 - UCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijass Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dzięki wielkie za pomoc. U mnie akurat chyba probiłem z UCH bo przestalo działać zamykanie/otwieranie z kluczyka na mrozach -24. Próbowałem kluczyk zapasowy i tez nic. Wymieniłem baterie, chcialen przy uczyć kluczyki ale to też na nic odpinałem akumulator sprawdziłem bezpieczniki i nic. W kokpicie normalnie działa otwieranie/zamykanie. Więc stwierdziłem, że najlepszym rozwiązaniem będzie dorzucić nowa centralkę do przycisku na kokpicie. Chyba że znasz jeszcze jakieś rozwiązanie którego nie znalazłem na forum. Kluczyk jest radiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Próbowałeś odpinać akumulator? BTW O ile się nie mylę na Downloadzie leży też manual jak podłączyć nowy moduł CZ w Megane/Scenic I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathijass Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tak odpinałeb akumulator. Znalazłem "montaż dodatkowego cz do Renault megan coupe 1, niby podobne ale wolałem dopytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi