gutek24 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 witam potrzebuje schemat instalacji do renault megane 99r 1.6 16v, bo nie moge nigdzie znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Z czym masz problem program trochę zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek24 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ogolnie chcialem sobie ja przejrzec bo nie dzuala mi predkosciomierz i elektryczne szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 napisz na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek24 Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 moj email to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Nie, jest w kabinie za modułem bezpieczników. Poszło na e-maila Po za tym cały schemat elektryczny MII leży sobie na FTP-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crash75 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszytkich! mam pytanie bo w schemacie nie moge znalesc albo ja jestem slepy wiec chodzi o to ze w M1 1.9dci 2001 rok. obok akumulatora jest dodatkowy kabel pradowy ( groby czerwony kabel taki jak plus do akumulatora) posiada no tez ogromny bezpiecznik. oczywisci kabel ten nie jest nigdzie polaczony... wisi luzno. Zastanawiam sie do czego on moze sluzuc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik07 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to było zasilanie wzmacniacza i pewnie subwoofer który kiedyś był w bagażniku - też mamtaki kabel ale mój kończył się kondensatorem 1F. teraz sobie poprostu założę na końcu tego kabla gniazdo zapalniczki w bagażniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drekrobak Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mam prośbę! szukam schematy instalacji do scenica 99-03 ma może ktoś taki schemacik ?? Pozdrawiam Darek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Leży na FTP-ie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter81 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam jestem tu mowy i nie bardzo rozumię wszystkie skruty mianowicie poszukuje schematu podłonczenia licznika. Kolega DAREN podał coś takiego ale nie jest on pełny, a mój problem to taki że kupiłem megi totalnie zdemolowaną. Ktoś w niej ostro mieszał i licznik nie działa. Świecą się kontrolki od ręcznego, podgrzewania szyb (a nie mam tego bajeru ) po włonczeniu świateł gaśnie podświetlenie pokręteł od nawiewu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam!! Jak ma ktoś schemat instalacji el. do megane I ph II 1.4 8V 99r. Prosił bym na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Barył, wyżej masz napisane gdzie szukać schematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryy Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Witam. Mam podobną prośbę jak drekrobak. Szukam schematu od megi I 99r. po liftingu. Wdziale Download nic takiego nie widzę. Zamówiłem sobie halogeny do megi, ściągnąłem instrukcję dot. montażu halogenów. U mnie odpadnie wymiana przełącznika, bo sam. ma opcję świateł przeciwmgielnych. Jednak chciałbym wiedzieć "skąd" idą te przewody wskazane w ściągniętej instrukcji, do których należy podłączyć przednie halogeny?, światła przeciwmgielne? Poza tym chcę odciążyć przełącznik pod kierownicą i założyć na światła mijania i drogowe przekaźniki. Kompletny schemat bardzo by mi ułatwił zmagania z nowym nabytkiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Fajnie by było jak bym jeszcze mógł wejść na Ftp-a... Z jakichś dziwnych przyczyn nie mogę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi