Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Skąd taki nick na forum?

SnakeEyes

Rekomendowane odpowiedzi

YeloNek - od nazwy dzielnicy, oficjalna nazwa osiedla to Jelonki, znajomi zaczęli mówić do mnie Jelonek, potem przybył zespół Fenomen który wypromował nazwę YelonkY , więc pozostało już YeloNek :]

btw. wszyscy jacy poloniści ;) ;D

• 2 tygodnie później...

Mam jedno z najstarszych imion Polskich. Już od Mieszka, internauci w różnych formach transformacji nadużywali go na różnych forach, portalach i w nickach sieciowych. Po moich narodzinach ilość możliwości stała się znacznie ograniczona. Gdy dorosłam, stanęłam przed decyzją o założeniu własnego konta e-mail i tu pojawił się problem. A że słabą mam pamięć postanowiłam zastosować coś co zapamiętam. Na lepiej idzie mi pamiętanie imienia i nazwiska- oczywiście tylko własnego. W związku z ideą "co po nazwisku, to po pysku"- odrzuciłam tę ewentualność. Zostało imię, które podczas wieloletnich transformacji i ingerencji, finalnie przybrało formę Katheerina. Teraz cała moja rodzina i ja możemy powiedzieć, że chyba jesteśmy szczęśliwi ;)

• 2 tygodnie później...

Mój nick powstał w 2004roku, wtedy to z początkiem roku otrzymałem stałe łącze i postanowiłem się zabawić w ISQ ( - Internet Speedway Quiz wytłumaczę przy innej okazji) musiałem wtedy otrzymać jakiś nick,przezwisko - nie jarało mnie imię, nazwisko czy cyferki. Wtedy to mój kolega postanowił połączyć tom (od imienia) i sson ( końcówka nazwiska Andreasa Jonssona - który przeszedł właśnie do Polonii z Cz-wy). Jak się później okazało to był strzał w dziesiątkę AJ miał "sezon życia".

• 4 miesiące temu...
Gość michal_b_30

Mój nick się zmienial z roku na rok. Wczesniej były przeróżne typu misiek, michal, michał itp - jak rozwijał się inernet i fora trzeba było zmieniać ( bo te juz były zajęte) i człowiek by, nie spamietał, gdzie jaki nick. Któregoś razu zmieniałem e-maila i juz dużo nick-ów było zajete a chciałem coś, co by juz zostało i wymiśliłem michal_b ( ale taki też juz istniał) dołożyłem wiek 29 i powstał michal_b_29. Jak ukończyłem 30 lat rejestrowałem się na jednym z for i ten nick był zajęty ( michal_b_29), więc zmienilem na 30 . Teraz juz jest to mój stały nick wszędzie - latka przybywają , ale nick się zatrzymał na 30 bo, gdzie się rejestruję nie ma z 30-stką.

Mój chyba jest dość prosty :) Wiadomo od czego... Używam od lat.

Choć w kilkunastoletniej historii miałem kilka, choćby.... nomail :) Wymyśliłem go do poczty w onecie i nie zgadniecie jak potężnie skuteczny był jako.... filtr antyspamowy :) przez chyba 7 lat używania poczty na onecie nie dostałem ani jednego spamu, prócz.... Jeden koleś zaczął mi przysłać na pocztę różne "testy" i lekko się zszokował, że konto, które wg niego kierowało w kosmos, mu odpowiedziało :)

Do dziś mam taki nick na allegro :)

Gdzieniegdzie mam też nick Almerhor. Skąd? Z chorej wyobraźni :)

P.

Jeden koleś zaczął mi przysłać na pocztę różne "testy" i lekko się zszokował, że konto, które wg niego kierowało w kosmos, mu odpowiedziało :)

Haha dobre :) Niezły szok musiał przeżyć :)

Mój nick ogólnie pochodzi od imienia, ale w związku z tym, że Małża moja mnie tu zaprosiła to żeby każdy wiedział, że ja od niego :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Videos

• Ogłoszenia

• Polecana zawartość

• Nawiew tylnej kanapy - Megane 3
      Witam, planuje zakup Megane 3 Grandtour. Przegladajac ogloszenia nie widze aby jaka kolwiek miala nawiew na tylnia kanape. Pytanie czy jesrt to do zrobienia ? Może części z laguny 3 beda pasować ? Robił, ktoś cos podobnego ? Wymysliłem sobie kupno M3 1.5 dCi 110km, do tego chciałbym na start zrobić chip zeby podniesc moment  obrotowy i zyskać pare km. Później  chciałbym wrzucić jeszcze radio 2din z możliwością podpięcia kamery cofania i gniazdo zapalniczki lub usb do ladowania dla pasazera z tylu. Aczkolwiek najbardziej mnie nurtuje czy jest opcja na ten nawiew do tylu dla pasażerów. Jeżeli to pomocne... jestem gotow zrezygnować z tego joysticka jesli takowa wersja jaka kupie bedzie go posiadać. jezeli bedzie trzeba zmienić caly ten tunel . Dla mnie jest elementem zbędnym. W tym miejscu bardziej pasowałby jakis schowek z zasuwana roletka, albo poprostu miejsce na kubek. 

Jesli był taki temat poruszany to podlinkujcie. Nie znalazlem nic co by zaspokoiło moje pytania. Widziałem wątek o M4 ale te auta chyba troszeczke sie różnią ? 

REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6  - Prezes

• 20 odpowiedzi
    • Nowy Bigster: Wyższy Wymiar Dacii
      Dacia prezentuje nowy model Bigster, który wprowadza markę na wyższy poziom, oferując unikalną propozycję w segmencie C-SUV. Ten model, zgodnie z tradycją marki, zapewnia bogactwo cech i technologii w przystępnej cenie. Bigster to samochód, który łączy solidność, przestronność i nowoczesne technologie, spełniając oczekiwania najbardziej wymagających klientów.
      • 0 odpowiedzi
    • Jak sprawdzić kod silnika?
      Czy można jakoś odczytać kod silnika i skrzyni biegów z naklejki czy VINu? Jeśli tak to jak?
        • +1
      • 10 odpowiedzi
    • Cześć, w przeciągu dwóch tygodni mam odebrać swoje megane 1.3 tce 140. 
      Powiedzcie proszę bo gdzieś wyczytałem, że nowoczesne silniki wraz z olejami są tak skonstruowane, że nie trzeba wymieniać oleju po 1000-2000km od wyjechania z salonu.
      Jak to w praktyce wygląda aby samochód służył długie lata?
      • 34 odpowiedzi
    • Używana Tesla z certyfikatem
      Niedawno trafiłem na wydaję mi się ciekawą opcję, żeby wejść do świata "elektryków". Chodzi o używane samochody marki Tesla, na stronie www.tesla.com/pl_PL/inventory/used - używane można wyszukać używane modele Tesli z certyfikatem. Zakładam, że są one po weryfikacji mechaniki i elektryki. Z tego co czytałem i szukałem w necie to akumulator w Teslach trzyma swoją pojemność całkiem dobrze nawet pomimo upływu czasu, pamiętam, że był z tym duży problem w Nissanach Leaf, które bardzo szybko traciły dostępną pojemność. Wracają do Tesli, to można wejść w szczegóły ogłoszenia, są real photos i co najważniejsze roczna gwarancja. Oczywiście liczę się z tym, że zaraz zostanę zjedzony przez fanów aut spalinowych (też je lubię), ale ... taka używana Tesla z gwarancją to może być ciekawa opcja.

• 17 odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl .

Tak, AdBlock został przeze mnie wyłączony!