ptu Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Jak fabrycznie jest zamocowana kratka od tablicy rejestracyjnej na tylnej klapie w Scenicu? To wkręty jakieś, nity czy spinki ją trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 A nie na nity zrywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 No, że zrywalne to na pewno. Jakieś kutafony to już mi sprawdziły. :evil: Teraz się zastanawiam jak nową przymocować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Rozwiercasz stare ale tylko do zjechania z zewnątrz, czyli aż nie puści - delikatnie Potem w to samo miejsce zakładasz nowe i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja u siebie przytwierdziłem ramkę razem z tablicą nitami. Potrzebne: wiertarka, wiertło, nity średnicy wiertła, nitownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja za to popełniłem sprawę hardkorowo: tablica razem z ramką jest przykręcona śrubami z łabami 10 na przestrzał. Trzeba było zdjąć wewnętrzne obicie klapy wyekspediować w diabły nity którymi ramka była przymocowana, dobrze skręcić i złożyc wszystko do kupy. Niech mi teraz jakiś łeb spróbuje ukraść tabilcę :evil: Z produ zadziałałem podobnie, żeby zdjąć tablicę trzeba paść przed Jaśniepanem na kolana, włożyć rękę z kluczem oczkowym przez szczeliny zderzaka, przytrzymać nakrętkę i od frontu drugim kluczem kręcić, kręcić, kręcić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi