Piotr1987 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 WITAM CHCE PRZEROBIC SWOJA MEGANE I SZUKAM INSPIRACJI JEZELI KOTS MA JAKIES FAJNE ZDIECIA CLASICA TO PROSZE O PODESLANIE SZUKAM TAKZE POLSKICH SKLEPOW INTERNETOWYCH Z CZESCIAMI DO MEGANKI Zacznij od zapoznania się z regulaminem forum Doczytaj zwłaszcza co i jak piszemy na forum. Post do poprawy Zalecam też pisanie z polskimi znakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ... jesli szukasz inspiracji to zapraszam do dzialu: http://megane.com.pl/viewforum.php?f=53 ale ostrzegam, ze nie uswiadczysz tam mega "wiejskich" wizji... lecz stonowanej klasyki Btw: zapoznaj sie z regulaminem forum :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 duża felga + gleba. Tyle w temacie 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Żeby nie było "wsi" to może skromne dokładki, na allegro można znaleźć trochę tego, ale nie wiem czy dopasujesz coś na tył bo szczerze mówiąc to nie widziałem nic do classika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Szukasz pomyslu ? prosze bardzo moze cie to zainspiruje )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ojinau: oby nie inspirowało go za wiele z tego linku ja przeszukałem już sporo w necie i niestety bardzo ciężko znaleźć tuningowanego classica. Ja troszkę inspiracji zaczerpnełem od kol. Marco-chyba najładniejszy Classic jaki widziałem.Torek też ma bardzo ładną PH II. Moja przebije je za rok/dwa :) a na poważnie to z zewnątrz ładna fela,obniżenie,może chromu troszkę.Szybki przyciemnić,wiadomo każdy lubi coś innego...ja uważam,że z zewnątrz nie można za dużo mieszać-środkiem się zająć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no Marco mial bardzo ladna Megane Classic! Co mozesz zrobic to duza felga, tyleczek zrob jak u Marco, dokladka pod zderzak od Lagi,Angel Eyes wedle uznania,atrapa grilla od qpety, ew delikatniutki spoilerek na klape. Pchanie czegos wiecej nie ma sensu, mozesz pomyslec takze o glebie. Do classica nie lexow z tego co wiem, poza tym jakos body kity ktore sa dostepne na rynku nie wygladaja za ciekawie na hb/qpe , tym bardziej na classicu beda padlina, takze za duzego wyboru nie ma! powodzenia w modzeniu tylko z glowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 a wogóle autorze wątku to może byś pokazał swoją Megi w odpowiednim wątku a nie od razu do stylingu sie zabierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor tematu to niech od zapoznania się z regulaminem zacznie Przeglądnij temat z działu "nasze auta..." i zapytaj się właścicieli czy możesz pobrać ich fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi