GraVeR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam Forumowicze czy wiece jak ustawic mam radio w czestotliwosc, aby transmiter albo gps z transmiterem ustawic tak zeby lapal mp? Dokladnie chodzi mi o to jak ustawic i jakimi klawiszami na radiu fabrycznym czestotliwosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Pierwszy musisz włączyć transmiter na danej częstotliwości a potem wyszukujesz radiem tej częstotliwości zapamiętujesz i hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GraVeR Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 dzieki serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz55555 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 a mam inne pytanie trochę ale tez chodzi o radyjko czy jeśli kupie transmiter i będę miał na karcie muzykę w tym transmiterze i pilotem tym od kierownicy przełączę piosenke to się zmieni piosenka czy będę musiał przy transmiterze zmieniać piosenka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 grzegorz55555, powinno wszystko działąc na pilocie,przecież transmitor to taka dodatkowa "stacja radiowa" tylko ardzo kiepskiej jakości ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 nie będzie działać.. Przecież sygnał nie jest wysyłany z radia do transmitera tylko z transmitera do radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Woody, a chcesz sie założyć? Jak nie będzie działał pilot przy kierownicy?Jak słuchasz Radia ZET to Ci też nie działa? Przecież transmiter to emulator stacji radiowej.Jak kiedyś testowałem bo chciałem sobie kupić to wszystko działało poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Przecież piosenki nie zmieni, w radiu nie przłączasz sobie piosenek? Takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 sorry,zamotałem się Nie zmieni piosenki.Macie rację :P Myślałem o AUX ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz55555 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krilas Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 i co kupiliście już ten transmiter na mp3 ?? działa, ktoś montował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no ja mam transmiter z wejściem na pendrive, kartę SD i z mini Jackiem i wszystko bez problemów śmiga tylko jakość dzwięku... nie najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja też zacząłem od transmitera - a skończyło się na emulatorze zmeniarki CD. Kupując transmitera nie wiedziałem, że jest coś takiego jak emulator zmianiarki - USB Box. Więc niepotrzebnie straciłem pieniądze (z 50pln) i nerwy na transmiter, kabelek jeden potem drugi itp. Jakość muzyki z karty/USB była zadawalająca (z wyjątkiem cichych partii nagrania), ale już dźwiek z DVD podłączony przez Line-In (AUX) - MA-SA-KRA! No i brak wygody - niby jest wyświetlacz, niby jest pilot do takiego transmitera - ale jak się człowiek przyzwyczaił do sterowania z kierownicy to mu tego brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walther77 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Transmiter dobra rzecz ale nie do każdego auta. W niektórych mogą byc duże zakłócenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzykad Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Transmiter nie jest taki zły. Używam ponad rok i nie narzekam. Mój jest dobrej jakości z wejściem na kartę pamięci plus pilot do sterowania. Transmiter jest alternatywą dla radii z CD lub zmieniarek. Poza tym nikt nie kradnie teraz radii na kasetę więc można spać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi