Prezes Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Panowie - zaraz powywalam te posty a wam przydzielę paseczki Jak one się mają do tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewtls Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja czekam na Coupe od przed ostatniego tygodnia stycznia i niby ma być w przyszłym tygodniu według systemu ale ... Zobaczymy. Powoli wyprowadza mnie to czekanie z równowagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam. Ja zamówiłem wersje 5d w połowie marca i mam mieć auto ok. 22-24 kwietnia, a więc nie jest tak źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Marcin K., to akurat dostaniesz autko, żeby jechać na zlot w Krzepicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jesli chodzi o spalanie to 3 litry spalania miedzy silnikiem 1.6 to pikuś jesli stać kogoś na auto coupe za 80tys raczej takie auto nie kupuje sie zeby kręcic nim po 60 tys rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Mylisz się. Mam w domu Megane 5D 1.6 16V i Coupe 2.0 16V. Po trasie Cupeta pali mniej nawet o 1 litr a w mieście jak jęździ się nerwowo i w korkach to Cupeta spala o 2 do 2.5 litra więcej. Spokojna jazda w mieście i bez korków różnica spada do 1 litra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman007 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tce 180 - spalanie trasa średnie 10.9 )))))) z przebiegu ponad 700km w tym jakieś 10% miasto a nawet mniej i to miasto bez korków. Ale ja wiem po co kupiłem najsilniejszy silnik :) i tak jeszcze za słaby oczekiwałem trochę więcej. Za jakiś czas pewnie zdecyduje się na chipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 W związku, że temat stał się tematem nie związanym z tematem ;-) - zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi