mister Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam, z miłą chęcią chciałbym zaproponować nowy dział NASZE AUTA, skoro ma forum zrzeszać ludzi posiadających Megane II to taki dział jest wręcz konieczny :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kto i kiedy powiedział, że to ma być megiII? Cały czas jest mowa o Megane w różnych wersjach. A tak w ogóle to jaki cel miałby taki dział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja widze jeden cel tego dzialu. Zamieszczac tu fotki naszych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 fotki mozna wrzucic na jakis serwer i zamiescic linki w podpisie, tak jak juz pare osob zrobilo, wtedy nie trzeba szukac osobnego podfora, tematu... tylko sobie kliknac :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ogolnie dzial w stylu nasze auta nie jest zly mozna by w nim prezentowac swoje machiny, jakies modyfikacje,zmiany - co zmienic i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 jakies modyfikacje,zmiany - co zmienic i jak dzial tuning? niektorzy sie smieja, ze na tym forum nikt nie ma pojecia o prawdziwym tuningu... ale ze cale forum jest dla normalnych ludzi (a nie dla streetracer'ow) i kazdy cos wymysla do swego autka, to taki dzial pasuje idealnie :) pozatym, jak dla mnie tuning nie jest miara grubosci portfela, tylko wyobrazni i mysli techniczno-artystycznej danego czlowieka. dzieki takiej definicji, wg mnie, najczystszy tuning w tej chwili to modding obudow komputerow :) (choc i tu tez jest dresopodobne podjescie :/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja tam nie lubie wielkiego tuningu. Delikatna lotka na tyl i jakies fajne felgi mi wystarcza. Oczywiscie jeszcze szyby przyciemnic. Jak juz tuningowac to pozadnie a nie jak nie ktorzy maja 500 zl i chca zrobic wielki tuning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Źle napisałem, ale oczywiście chodzi mi ogólnie o Megane, taki dział na takim forum to podstawa można powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jak podstawa i dla kogo ;-) :) My już tu trochę dni razem jesteśmy i wiemy co i kto posiada, a nowi się przedstawiają - najlepiej mieć to w podpisie lub profilu i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Niby tak i niby nie, moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie dla nowych użytkowników żeby zobaczyć auta userów z forum. Mniej pytań będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 jakies modyfikacje,zmiany - co zmienic i jak dzial tuning? niektorzy sie smieja, ze na tym forum nikt nie ma pojecia o prawdziwym tuningu... ale ze cale forum jest dla normalnych ludzi (a nie dla streetracer'ow) i kazdy cos wymysla do swego autka, to taki dzial pasuje idealnie :) pozatym, jak dla mnie tuning nie jest miara grubosci portfela, tylko wyobrazni i mysli techniczno-artystycznej danego czlowieka. dzieki takiej definicji, wg mnie, najczystszy tuning w tej chwili to modding obudow komputerow :) (choc i tu tez jest dresopodobne podjescie :/) Chyba trochę zbyt kategorycznie się wypowiadasz na ten temat. Co do drugiej części Twojej wypowiedzi - masz rację. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Czyli ze starań o nowy dział nici :) Ah... Panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Działów obecnie i tak jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Fakt jest dużo, ale taki dział moim skromnym zdaniem powinien być. Czy nie fajnie jest zobaczyć furki innych użytkowników? Tym bardziej nowe osoby które dochodzą do forum chcą poczytać, podpatrzeć, wypytać, a to by o wiele ułatwiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dział Tuning niekoniecznie , natomist dział Nasze Auta czy coś w tym stylu czemu nie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi