mister Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Dokładnie, tuning po co, a Nasze Auta to rewelacyjna sprawa, jestem pewien że gdyby sie pojawił, szybko by się przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Tuning jest potrzebny bo zawsze dobrze zobaczyc jak dane auto wyglada po modyfikacjach. Chociaz w dziale "Nasze Auta" miesci się tez "Tuning" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No też właśnie, wszystko sie skłania na to że taki dział jest potrzeny... ale prezesi sie nie wypowiadają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Ja już tyle fotek swoich, swojego auta i części mam na forum, że nie widzę potrzeby ;-) :) Daj miniaturkę w podpisie i będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Jak mam byc szczery. Zobaczylem jakie dzialy sa dokladnie teraz na forum. Wedlug mnie na teraz nam to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 albo zrób tak jak u mnie - thumbnail w podpisie z linkiem do dużego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek_W Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Szczerze mowiąc ,jeżeli chodzi o taki dział jak "Nasze Auta " to dziwnią mnie stwierdzenia i pytania " a po co to i na co komu " .Wydaje mi się ,że nkt nikogo nie będzie zmuszał do wstawiana tam aut swojego bolidu a jedynie ci co będą chcieli.Sam nie wiem czy gdyby powstał taki dział wstawiłbym tam fotki swojego samochodu(niewykluczone ,że pstryknąłbym pare i wstawił ) ale napewno miło by mi było zawiesic oko wchodząc na forum na jakiejs megance ;-) Panowie Prezesi :) jest jeszcze jedna wazna sprawa.Taki dział bardzo uatrakcyjnia forum a na tym wam zalezy z tego co gdzies juz na forum wyczytałem;-) Moze ja jestem inny ale wchodząc na jakas nowa stronke moto czy jakies forum motoryzacyjne zawsze szukam i odwiedzam dział "klubowicze" czy 'nasze auta" lub podobne .Ale ja sie nie znam i tylko tak sobie napisałem, bo jestem w pracy a są świąta;-) Wesołcych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 W 100% zgadzam się z kolegą Rysiek_W, w takim forum taki dział to podstawa, wstawiamy fotki naszych aut i wtedy w podpisie można mieć odnośnik do tegoż swojego tematu z autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Powiem tak, jeśli aż tak mocno chcecie to moge dodać taki dzial. Jednak zdjecia beda musialy byc hostowane na zewnetrznych serwerach. Osoba, ktora postulowala o utworzenie nowego dzialu, bedzie proszona o napisanie ladnej instrukcji dodawania zdjec w serwisach typu imageshack.com Jesli taka instrukcje otrzymam, bedzie nowy dzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Instrukcja podesłana na maila. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Propozycja... może by odblokować z powrotem możliwość dodawania komentarzy w dziale "nasze auta" .. ludzie mają czasem ochotę wypowiedzieć sie na jakiś temat związany z danym samochodem.... Praktycznie wszędzie na innych forach jest możliwość dodawania komentarzy.. dlaczego My mamy być gorsi? Ja jestem ZA.. kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 MrTea,na końcu opisu swojego autka dodaj gdzie mają spływac opinie: GG, poczta, pw. To działa (sam tak mam) :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Temat kilkakrotnie wałkowany na PW, ze mną. MrTea, poręczysz za użytkowników, że będzie spokój i dyskusja na temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Czy poręcze... hmm... ciężko powiedzieć... raczej nie Tak po prostu nasunęła mi się myśl... A ludzie czasem odchodzą od ogólnego tematu rozmowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja juz tez o odblokowanie męczylem krzycha ale moje starania na nic, komentarze nie natemat moga byc usowane i ostrzezenia mozna dawac, ograniczanie wszystkich userow przez pare niepotrzebnych komentarzy nie ma sensu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi