Prezes Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ale czerwono by było Jestem za opcją gojgiena Zawsze można dodać - proszę o sensowne opinie na adres .... lub gg nr ..... itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 nicpon jestem z Tobą całym sercem Ale chyba nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Mimo, że nie posiadam jeszcze takiego tematu i jestem bardzo zadowolony z porządku panującego na forum, to przychylam się do prośby MrTea. Ciekawie byłoby poczytać opinie innych o danym aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Prezes to nie to samo jak ktos ci napisze na gg co sadzi o twoim aucie no przeciez bezsensu ,moze bedziemy sobie smsy jeszcze wysylac chodzi o widoczna dyskusje na temat naszych samochodów pamietam jak bylo wczesniej bo sam wtedy dostalem ostrzezenie ale schodzilismy na calkiem inne tematy, w takim przypadku mozna zwrocic uwage i usunąc wiadomosc pozniej dając ostrzezenia. Na innych forach takie cos dziala ludzie sie wypowiadaja i nie ma z tym problemu np. renault19 my chyba nie jestesmy od nich glupsi albo gorsi. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nawet wiem kto je dał ;-) A gorsi i głupsi to nie jesteśmy na 100% od nikogo. Nawet mi tak nie pisz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dzięki odblokowaniu komentarzy ten dział by odżył Zgadzam się że wszystkie inne posty nie na temat można skasować, podobnie jak w "przywitaj sie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja tez jestem za (jezeli mozna wypowiedziec swoje skromne zdanie). Ewentualnie zalozyciel moglby miec prawo decydowania o tym, czy zyczy sobie, czy tez nie zeby jego autko bylo komentowane... No ale decyzja nalezy do gory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 jazel, idąc tym tokiem myślenia, to równierz " zalozyciel moglby miec prawo decydowania o tym, czy zyczy sobie" otrzymywać negatywne komentarze, czy tylko pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Bardziej myslalem o tym, zeby na koncu opisu samochodu napisac "czekam na komentarze, propozycje co zmienic itd." w przypadku kiedy chcemy otrzymywac komentarze od innych uzytkownikow. Jak ktos ma jakies kompleksy i problem z przyjmowaniem krytyki, i interesuje go tylko wychwalanie swojej osoby to to przedzej czy pozniej wyjdzie w poscie takiego uzytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Czy nasza "Góra" jest wciąż nie ugięta wobec swojej decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 W odpowiednim czasie wszystko się wyjaśni - nalegania nic nie pomogą ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Ołkej.. czekamy więc spokojnie i nie narzucamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 a ja wypiłem swoje ..nie wiem o co Wam chodzi ale podzielam raczej myśl userów :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 MrTea, na obecną chwilę trwają jeszcze konsultacje. Czekam na opinie jednego z moderatorów, reszta już wyraziła swoje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Mod team zdecydowal o podtrzymwaniu blokady pisania postow, we wspomnianym wyżej temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi