Zbychur Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Wymieniłem H7 na Philips BlueVision, wymieniłem żaróweczki w podświetleniu pokręteł nawiewu, hmm... oddałem do lakiernika, żeby poprawił lakier po poprzednim użytkowniku :P, kupiłem głośniczki do tyłu... No i oczywiście marzyłem całą noc, co w niej jeszcze zmienię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 kupiłem 2 nowe zimówki na przód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 aras189, a na tyle masz letnie ?? A ja miałem dość owocny dzionek. Moja Pantera dostała nowy olejek w skrzyni i silniku, nowe filterki, chlapacze i gumowe dywaniki :) Nie udało się doszczelnić anteny jak i znaleźć przejścia dla kabelka z komory silnika do kabiny (od szczekaczki z CB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 nieJaśniepan odbył dzisiaj przegląd w ASO (nowy olej, filtr powietrza, filtr oleju, wymiana chłodziwa w klimatyzacji, szuwaks do czyszczenia wtrysków) oraz przegląd rejestracyjny. Oprócz tego umyty i pozbawiony naklejki rejestracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 .Misio. Na tył mam zimówki ale do wymiany nie stać mnie na nówki wiec rozglądam się za jakimiś używkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 aras189, ok - rozumiem że kłopot jest z nową gumą - sam jeżdżę na 4 używkach ;-) Skoda że Dębica Frigo II nie produkuje gum w tym rozmiarze, może nie są najcichsze i nie najlepiej zachowują się powyżej 120 ale są to dość dobre zimówki i do tego stosunkowo tanie - za rok mam nadzieje że uda mi się kupić dwie nówki, pewnie będzie to Nokian :) Ja dziś umyłem lampki oświetlające tablice i wymieniłem tam żaróweczki - jedna się spaliła a druga profilaktycznie - jak i tak miałem rozebraną lampkę :) I kupiłem dodatek do paliwa - do Diesli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 a ja dzisiaj przemyłem oświetlenie i szyby na BP , to tyle .Poza tym czysta świnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 A ja odśnieżyłem wczoraj, potraktowałem szyby odmrażaczem i sprawdziłem Voltage na akumulatorze - wynik, świetny - bez ładowania prostownikiem i wlaczania radia itp bez włączonego silnika jest 12,9V... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 a ja zrobilem nowe FOtki mojego Scenika (wkoncu) :):) dostepne w galeri z kompletnymi halogenami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Odśnieżyłem, odpaliłem na 10 minut co by się chociaż kapkę rozgrzał... Pod wieczór biorę dywaniki do domu "rozmrażam" i przemywam od tego syfu z dworu, same błoto pośniegowe... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 x 2 odnalazłem w śniegu i odkopałem i x 2 wyprowadziłem na spacer :) x 2 posłużyła za walec śnieżny do ubijania śniegu :) :) - spisała się dzielnie a było co ubijać :) :) Zdjęcia w odpowiednim dziale (o padającym śniegu) :) Miarka pokazała jak dużo jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 NieJaśniepan otrzymał nowe tablice rejestracyjne, ramki mimo mrozu podczas zdejmowania przetrwały B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Całe auto i otoczenie wokół niego odśnieżone. Po kilku dniach nieruszania odpaliło bez zająknięcia B) Teraz tylko pokonać dokładką śnieg wysokości 20cm na kilkudziesięciu metrach i wyjadę na drogi :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zlamalem ramie tylnej wycieraczki :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 założyłem nowe dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi