kepa416 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zlamalem ramie tylnej wycieraczki :-/ bosh za 36 zł. Sam kupiłem parę dni temu B) Wymieniona żarówka STOP i Postojowych B) dwu wolframowe ? B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 odebrana paczka z chromowanymi wlotami powietrza. montaż po sesji B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 wojtas0305, Przeczytaj uważnie temat.... co dziś zrobiłeś..... a nie zrobisz ... po sesji B) Dałem się poślizgać w drodze do pracy B) Totalne lodowisko B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 odebrana paczka z chromowanymi wlotami powietrza. montaż po sesji B) Zmiana trwa 10 minut, nie daj czekać Meguni B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Odśnieżona, odlodzona i zabrana na przejażdżkę. [ Dodano: 2010-01-13, 13:47 ] A bym zapomniał, ma nową mapę 2009/2010 B) i nawet działa 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jaśniepan po wizycie u mechaniora. Diagnoza: trafiona siatka łącząca, na razie jeszcze zostawię póki taka pogoda (znaczy się z naprawą wydechu czekamy na poprawę pogody lub łomot nie do wytrzymania wewnątrz B) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kz1112 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wymieniona żaróweczka.bo się spaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wymieniony termostat ale okazało się ,że nie potrzebnie i dodatkowo musiałem wymienić czujnik temperatury płynu chłodzącego. A teraz umyty i odkurzony w środku czeka sobie aż wyschnie w garażu B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja robię drobne porządki przed piątkową wycieczką nad morze... B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja wyprałem dywaniki welurowe... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kupiłem nowe radyjko B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 sorki ze odbiegam od tematu: kepa416, ja zlamalem RAMIE wycieraczki czyli nie mam ani ramienia z tylu ani wycieraczki (bo nie ma do czego jej przymocowac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Wymieniłem olej oraz filtr oleju B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Kupiłem nowe klocki hamulcowe na przód ,jak będzie cieplej lub jak już będę musiał to je wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zamówiłem glinke na alledrogo od Temachem, jak dobrze pójdzie to jutro bedzie u mnie... :-P Dzieki niej pozbęde się brudu wżartego w lakier.. : B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi