lalune Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Odśnieżyłam B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Wytargałem z bagażnika dywanik welurowy, zaniosłem do domu, odkurzyłem... Jutro spowrotem z dywanikiem i czyszczenie komory silnika jeżeli temperatura będzie na plusie... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Przyszyłem rzepy na całej powierzchni dywaników z przodu B) teraz ciesze się że nie muszę ich poprawiać B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 przegląd zawieszenia. bardzo dobrze zainwestowane pieniądze B) już wiem co mnie czeka w przyszłości B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Umyte szyby i lampy, na większą "kąpiel" za zimno B) Żarówki w kierunkowskazach z tyłu wymienione bo już na biało świeciły B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 zakupiona nowa gaśnica, założone nowe pokrowce i wysprzątana na picuś glancuś B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Jaśniepan odśnieżony i odpalony żeby mu smutno nie było. Musi poczekać jeszcze kilka dni na wymianę wydechu. Śnieg naturalnie podjął wyzwanie i chwilę po odśnieżeniu zaczął popadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Akumulator wreszcie naładowałem "do pełna"... B) Bo ostatnio jakoś dłuuuuuuuuuuuugo musiałem kręcić z rana co by odpalił... :-( :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Może nie dziś, ale wczoraj zafundowałem mojemu kluczykowi kilka breloczków B) http://megane.com.pl/download.htm?id=4502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 oddałem Scenica do naprawy rozrusznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_17 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 zarajestrowałem opłaciłem i ubezpiczyłem moja megi B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 20 minut temu, czyli wczoraj zmieniłem koło w Scenicu bo zeszło powietrze z zimówki :-| Mróz -18stC, to są warunki do pracy B) B) Odpaliłem Clio po długim postoju, nie było łatwo, ale sprzęt tradycyjnie niezawodny B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Wpuściłem auto do cieplutkiego garażu. Niech odmarza i się grzeje po -24st. w nocy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 wysmarowałem uszczelki żeby nie przymarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zatankowany do pełna B) niestety na myjni zbyt duże kolejki i stoi brudny :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi