marcin.slaby Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ustawiłem automatyczne zamykanie drzwi (podczas jazdy), o czym nawet nie wiedziałem, że mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 piotrek305, http://megane.com.pl/scenic-i-phii-central...mek-vt13590.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 A ja dziś zamierzam w końcu traktora na trasie przegonić, bo zaczyna się mulić w tym mieście. Oprócz tego, plan na jutro to założenie nowej klemy tak jak powinno być to zrobione, a nie tak jak jest na patencie... Może jak mnie poniesie, to jeszcze żarówki powymieniam od oświetlenia w środku (w ciągu paru miesięcy przepaliło się chyba z 5-6), choć nie chce mi się za zbytnio na mrozie bawić z plastykami... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 na mrozie bawić z plastykami... Tutaj musisz uważać bo lubią sobie na mrozie pękać... Ja tam właśnie idę zrobić porządek w bagażniku... Na mycie za zimno - chętnie bym ją umył i nawoskował... I co dzisiaj już zrobiłem - hmm... Nazwałem brudasem... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Umyłem i wysuszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Założyłem żarówkę do światła cofania z sygnalizatorem dźwiękowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 pit-men, A fuj - kolejny wnerwiacz Zobaczyłem, że trza by już umyć ale temp. nie zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 wymiana oleju odblokowanie fotela pasażera (ciało obce na prowadnicy) zamontowanie zaślepki na ramie klapy - tam gdzie odbijacz klapy się styka, nie mam bladego pojęcia jak udało mi się to zgubić :( Przydałoby się umyć, ale temp nie zachęca, dopiero co guziki HF odżyły po dłuższym buncie, nie chciałbym znów go zamrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 wyminiełem żaróweczki od świateł postojowych z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rt Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 W Megane zrobiony full serwis czystości. Odkurzanie, pranie, mycie itd. Aktualnie suszy się w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Schowana do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Prezes masz rację ,że wnerwia ,ale na blondynki działa super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Wymontowałem żaróweczki z przycisków do: - podnoszenia/opuszczania szyb - blokowania/odblokowywania centralnego zamka - włączania/wyłączania ogrzewania tylnej szyby Jutro idę do sklepu elektronicznego po takie żaróweczki i montujemy s powrotem... ;-) A... I sprawdziłem napięcie na akumulatorze... Voltomierz pokazał że jest bardzo spięty - 13V po postoju 2 godzinnym... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 przedwczoraj megi umyta. wczoraj odpalana z kabli i ładowany akumulator (zostawiłem włączoną lampkę w podsufitce na całą noc :-? ) dziś wykorzystałem fakt że stała podczas ładowania akumulatora w garażu (rany jak wyciągnąć akumulator z 1.4 16V :shock: rozkręcać połowę samochodu? ) i wymieniłem wloty powietrza na masce na wersję chromowaną 8-) samochodzik młodszy o kilka lat :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Wczoraj byłem na myjni ręcznej! Mycie, , polerowanie, suszenie... W domu nasmarowałem wszystkie uszczelki, zapuściłem zamki, wypolerowałem opony... cud, miód... a dziś padał śnieg! ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi