Antracyt Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zalane do pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Nie dzisiaj a gdzieś tak tydzień temu Jaśniepanu zaserwowałem: -wypiaskowane i polakierowane na nowo felgi (szarosrebrny kolor) i prezentują się świetnie bez kołpaków; -umyty i wysprzątany wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 zataknowałem GT za 211zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 wymieniłam dziś filtr powietrza, a jutro sklep moto sprowadzi dla mnie wycieraczki a po weekendzie będą poprawki lakiernicze :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 wymiana lusterka kierowcy i duża porcja wody pod wysokim ciśnieniem i szamponem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Migrena umówiona na wymianę EGR'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Kupione ubezpieczenie OC.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Wymieniłem wycieraczkę kierowcy na 1 z tych za 12pln Poprzednia działała 3 miesiące, więc jak na wycieraczkę za (wtedy ~4pln - były w promocji) całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimrod32 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 wymieniłem roczne już wycieraczki Valeo na nowe, gdyż sprawdziły się doskonale. Do tego w iście ekspresowym tempie około 3 minut wymieniłem żarówkę w lewym reflektorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Zamówiłem nowe/ używane ramie tylnej wycieraczki z osłonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 zamontowano wczoraj wymontowane i wyprane pasy bezpieczeństwa przednich foteli. Przy okazji podkręciłem bębenek zwijacza pasa kierowcy o 2 obroty, co skutkuje lepszym i szybszym zwijaniem pasa w momencie odpięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Okurzona, wypucowana wreszcie pogoda pozwoliła :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Zalana pod korek za 220zł Ciekawe ile km uda się na tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Zalana pod korek starczy na jakieś 1100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Kupiłem do Megi lampy od PhII i końcówkę wydechu od usera szałas89 ;-) jutro prawdopodobnie montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi