pelson91 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 j.w. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Regulacja gazu i serwis instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 zatankowałe do pełna jak co tydzień :) miałem umyć ale pomyslałem że jak na wiosnę to zaoszczędze pare złotych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtuch Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 kapcie zimowe na ładnie odnowionych felgach:) płyn zimowy zalany. wymieniony silniczek krokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art110377 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wyczyszczone odpływy i wyprana gruntownie tapicerka. Cała. A potem to już tylko 6 godzin suszenia "farelką" i upajanie się sukcesem... :) Już nic mojego Tofika z poprzednim właścicielem nie łączy. Nawet agenci CSI niczego by nie znaleźli... :) Niestety, zdiagnozowana też konieczność wymiany łożysk ramion wycieraczek. Buuu... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wczoraj spacerek po resztę części dla blacharza... Gazik do pełna... Wymieniona dioda od alarmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 uzupełniłem zimowy płyn do spryskiwaczy, kupiona nowa zmiotka ze skrobaczką :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriupsm Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wymiana tylnych amortyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Dzisiaj? Obsługa jednej zimówki bo wypuszczała powietrze :) A trochę wcześniej zakupione do coupety: akumulator i zimówki Do scenica zimówki i stalówki. Do Clio silnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wymieniony olej i filtr ( 5W40 Excellium i filtr WIX ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 nasmarowane uszczelki w drzwiach, coby drzwi nie przymarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 dokopałem się do classic-a, po trzech dniach stania na mrozie, grzecznie odpalił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wymienione wycieraczki z przodu na Valeo. Zamówione żarówki Philips Nightguide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 też wymieniłem dziś wycieraczki ale na boscha te nowszy model. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Odebrałem z warsztatu. Wycieraczki działają, a przy okazji kazałem zrobić i zbieżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi