0cool Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wymienione podświetlanie zegarów w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wymieniony olej i filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wymienione filtry gazu i zamówiony silniczek krokowy. Dodatkowo podejrzewam uszkodzenie wtryskiwacza gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wymieniona pompa wody.Stara padła pod"naporem"nowego paska akcesoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Sceniolowi drugiemu zamontowałem zakupione w ubiegłym tygodniu chlapacze. Nowe fotki w wiadomym, przeznaczonym na nie miejscu http://megane.com.pl/postlink/219478.htm#219478 Zamówiłem także kompletny zestaw konsoli środkowej, by wymienić wyloty nawiewów, a tym samym zamknąć listę najpotrzebniejszych prac i zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
campino Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Umówiłem się na instalację "podtlenku kuchenkowego LPG" w sceniorku Montaż w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loozack Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 zafundowałem kąpiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 wymieniłem szczotki w rozruszniku bo nie chciał kręcić :/ do tego kupiłem filtr stożkowy Simoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wymieniłem konsolę środkową w sceniolu drugim, z powodu niekompletnej kratki nawiewu. Miały same żaluzje nawiewów zostać wymienione, jednak kolor całości bardziej mi do radia pasuje, tak więc pociemniało na środku kokpitu. Tym samym została zamknięta lista niezbędnych zmian po zakupie. Jeszcze nakładki na progi czekają w kolejce na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalk83 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wymieniłem przednią szybę (całe szczęście, że miałem ubezpieczenie szyb wykupione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wymiana tarcz i klocków, wymiana żarówek na Philips Diamond, wymienione wiekszość żarówek z deski rozdzielczej i zegarów, umyta i odkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 władowałem dziś stożek pod maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Właśnie skończyłem ogólny przegląd auta - przygotowanie do trasy ( wymieniona żarówka-postojowa, dopompowane koła, odkurzony , umyty itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Wyprostowałem linkę od sterowania nawiewami. Będę musiał zainwestować w nową, bo zaczyna robić się to denerwujące :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Zakupiłem: -tarcze hamulcowe Mikoda -klocki hamulcowe Ferodo Premier -płyn do wspomagania Tranself G3 1l [center:4965a2452f] [/center:4965a2452f] Jutro dojdzie jeszcze filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi