Megi98 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Umyta szamponem z woskiem o zapachu cytryny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 unikałem PSJ co w instrukcji jak jeździć dizlem określane jest jako Pi******aty styl jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Coupeta: umyta, wyczyszczone wnętrze, zamontowane lusterko wewnętrzne fotochrom Scenic: wymieniona lewa poduszka silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 zgubiłam kołpak :roll: specjalnie się po niego wróciłam, ba! wjechałam nawet na jednokierunkową pod prąd żeby odzyskać ten kawałek plastiku, okazało się że się połamał :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Megi98, 12,30 z przesyłką i starczy na długo, po 2 na każde koło i malutki nożyk do tapet, lub cążki w razie potrzeby wymiany koła. A ile spokojności 8-) http://allegro.pl/wysokiej-jakosci-opaski-...1447283171.html A w temacie: Znalazłem w końcu odpowiednie miejsce na zamocowanie głośnomówiącego BT i nawigacji w sceniolu drugim. W najbliższym czasie, dokładka instalacji do zasilania tych klocków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 gojgien, gdzieś się walają te opaski zaciskowe, ale nie musiałam ich używać bo kołpaki się dosyć mocno trzymają. Ten, który mi odpadł dzisiaj przy sprzątaniu zauważyłam że ledwo co wisi na feldze i w ogóle był połamany w 5 miejscach :roll: A w temacie: zamontowana nowa antena do CB radia ( teraz mam bata hie hie 8-) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Auto było w warsztacie (zrobiona skrzynia + wymieniony płyn ustrojowy i filtry) + dodatkowo sam wymieniłem silnik krokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wymieniłem Filtr powietrza ( zrobiłem wszystkim owadom pogrzeb ) i Wymyłem środek odkurzyłem wyczyściłem i wyprałem chodniczki ale już nie śmierdzi i kamienie nie latają po aucie. Za to odkurzacz spełnił swoje ostatnie w życiu zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Szyba przednia wymieniona, kieszeń lżejsza o 3,5 stówki ale jakość widzenia... bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Umyty z soli, szamponem z woskiem, odkurzony w środku, umyte szybki z obu stron. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Byłem na przeglądzie technicznym - oczywiście Megi przeszła go pozytywnie. Wymieniłem szkło w prawym lusterku - nie działało podgrzewanie - 10 min. roboty i chwila strachu (miałem wrażenie, że zaczepy połamałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelson91 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Megula odkurzona, umyta, nawoskowana. Efekt super (Turtle Wax) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Końcówka drążka kierownicy x2 szt, drążek kierowniczy x2 szt, tuleje wahacza x4 szt, sworzeń wahacza x2 szt, łożysko prawy przód i świece zapłonowe, naprawiona dyskoteka w tylnej lampie i czyszczenie układu lpg- ceny nie chce pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dziś kurierem przyjechał do mnie oryginalny lewarek zamówiony na Allegro i zamontowałem go na swoje miejsce, tam gdzie powinien być od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 umyłem classica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi