Gość michal_b_30 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 naprawiona niedziałająca tylna wycieraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art110377 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Wymienione łożysko w prawym ramieniu wycieraczki i zlikwidowane luzy na mocowaniu pióra wycieraczki z ramienie... I banan na pysku z efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Strzeliła taśma zwijacza - strasznie podatna na uszkodzenia jest ta część :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 W sceniolu drugim wymieniłem kołki rozporowe, mocujące atrapę i zderzak przedni do przedniego pasa. Dotychczasowe wykazywały oznaki zmęczenia materiału, co skutkowało luzami w otworach i delikatnym opadnięciem zderzaka, z powiększeniem szczeliny przed maską. Zastosowałem kołki innego typu jak fabryczne, polskiej produkcji, z plastikowym wkrętem rozpierającym. (Romix.pl) 1zł/szt. Efekt- zadowalający, trzyma jak przyklejone i we właściwym położeniu. dodano W związku z zapytaniem o te kołki przedstawiam różnice i dane z katalogu producenta: Ten z lewej to oryginał na wcisk, po prawej zamiennik z gwintem. Romix nr.kat. 60001 SZCZEGÓŁOWE DANE TOWARU: NOWOŚĆ! nr kat. Romix: 60001 nazwa: kołek rozporowy wymiary: A 18,1 B 8,2 C 9 d 2,7 H 12,4 il.szt. w opak. 10 opis: marka modele zastosowanie roczniki/uwagi zamiennik do OEM Chevrolet różne modele Chevrolet zderzaki nakładka i inne 09409-09302 Chrysler różne modele Chrysler zderzaki nakładka i inne Daewoo różne modele Daewoo zderzaki nakładka i inne 09409-09302 GM USA różne modele GM zderzaki nakładka i inne Honda różne modele Honda zderzaki nakładka i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Kupione i wymienione wycieraczki "renomowanej" marki Unitec ;P fajne płaskie i się sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa25 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Wymieniona pompka spryskiwaczy,przedmuchane przewody doprowadzające płyn do spryskiwaczy. Wszystko działa bez zarzutu.Praca wykonana dzięki radom zaczerpniętym z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlopus1 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Kąpiel z pianą i kolejna próba odpalenia CB, ale nieudana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Ukończyłem rozpoczęty w sobotę projekt podświetlenia klamek wewnętrznych LEDami w sceniolu drugim. Tak to wygląda: (niestety fotki, szczególnie te robione w nocy, nie oddają pełnego efektu jaki uzyskałem. Wewnętrzne strony metalowych klamek robią za odbłyśniki co jednolicie podświetla całą plastikową wnękę.) I poprawna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dałem autku odpocząć, do pracy pojechałem komunikacją miejską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Niestety od tygodnia nic, bo jest w domu 300 kilosków ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 pochwaliłem go że ładnie odpalił po 4 dniach stania na mrozie, w nagrodę został zatankowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Odebrałem paczkę ze świecami i kablami NGK Jutro odbieram u znajomego w sklepie: *pompę wody *czujnik temp. wody *termostat *płyn chłodniczy A w sobotę Megi idzie do mechanika na wielkie przygotowanie do sezonu. Pozostało tylko kupić jeszcze olej z filtrem i wszystkie części będę miał już skompletowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 wymieniłem wycieraczki przedniej szyby Valeo + Bosch (bo nie było Valeo 550) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Odebrałem od mechanika po wymianie wahacza i paru towarzyszących dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Wymieniłem lewą półoś, lewy dolny sworzeń i łożysko lewego koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi