Megi98 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Umyta, wysprzątana. Jodła zaczęła już sezon wiosenny- fajne brzmienia ze środka i trochę popiszczała na asfalcie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezior85 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Zakupiłem części... - rozrząd - pasek rozrządu i klinowy, rolka napinająca, pompa wody, płyn chłodnicy, uszczelniacz wału i wałka rozrządu - olej - olej, filtr, uszczelka pokrywy zaworów, środek do czyszczenia silnika - 4x świece żarowe - 2x łożyska amortyzatorów ... i szykuję się na ich wymianę (robocizna oscyluje w okolicach 550 - 750 zł) :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 umyty pięknie i odkurzony a jutro prawdopodobnie polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Zrobiony rozrząd, tj. wymieniony pasek, dwie rolki i pompa wodna. Części 500 zł, robocizna 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wymieniona półoś prawa. :P Wymieniona poduszka silnika dolna. :P Wymienione klocki hamulcowe przednie. :P wydane 950 zł :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 umyłem i wysprzątałem (powiedzmy) ale przynajmniej milej wsiadać do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Megi zdała przegląd, a ja lżejszy o całe 162,- zł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duczek9215 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Regulacja LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Sceniol drugi zatankowany, ciśnienie w oponach sprawdzone i 2 koła dopompowane. Poza tym zakupiłem (właściwie już nadeszły) ciekawe wieszaki do zamocowania na oparciach foteli. To po to, by jadąc dieslem po bułki :P do pobliskiej piekarni, (a co, kto mi zabroni?) nie trzeba było ich do kosza w bagażniku wkładać. Jeśli torbę z nimi kładę na siedzeniu z tyłu, zazwyczaj w czasie jazdy zmieniają miejsce. Koniec z tym Tak to wygląda: Hak na płaskim plastiku zawiesza się na pręcie od zagłówka, niestety pomimo, że na dolnych hakach można woła powiesić, to ten górny plastik jest cienki i bardzo słaby, pęka na karbowaniach. Trzeba to przerobić. :roll: już nawet wiem jak. 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Szczeniaczek umyty, wysprzątany w środku, gumowe dywaniki zastąpione welurowymi, zatankowany za 280 pln, posprawdzane płyny eksploatacyjne i wszystko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 po odkurzałem i wyczyściłem wnętrze oraz deskę i wszystkie elementy plastikowe we wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekMAN Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Umyłem i wysprzątałem w środku. Aż całkiem inaczej się jeździ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriupsm Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Zatankowałem do pełna lpg :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Przez "przypadek" włączyłem funkcję automatycznego włączania świateł po włączeniu zapłonu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Wyprostowałem felgę (guma na szczęście cała) i tyle w temacie czy jest możliwe skrzywienie felgi podczas normalnej jazdy po naszych dziu... drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi