fred Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wymieniona rura elastyczna dolotu, w starej niestety powstała paskudna dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zatankowana 95 do pełna, póki ma cenę w miarę do strawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zatankowany i w końcu naprawiony ABS. Dziś wymieniłem czujnik ABS (koszt czujnika ATE - 130 zł, koszt wymiany - 1 godzina i 15 minut dla niedoświadczonego nie mechanika takiego jak ja). Kontrolki ABS ESP i SERV już nie straszą podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 wymiana poduszki górnej silnika ( kurczę, nie sądziłem, że będzie taka różnica w kulturze pracy), wymiana podstawa kolumny mcpearsona i łożysko w kolumnie, wymiana poduszki środkowej tłumika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 zatankowany :) przeczyszczony odpływ parownika z klimy :P mycie kompleksowe, kupione nowe dywaniki (gumowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 zatankowane LPG i PB , umyty, wypastowany,odkurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Megi umyta i wypastowana , łącznie z aluskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvjakubvx Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 wymiana żarówki(tylna lampa-kierunkowskaz), odkurzony, ponownie zalany bak do pełna 53 litry ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 zalany do pełna 54 litry BP ultimate, druga megana zalana ale gazem też do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Wymiana oleju (Elf Excellium 5w40), filtra oleju, filtra powietrza, świece * 4 (NGK), płynu chłodniczego, płynu hamulcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 w końcu wymieniona sonda lambda :) zalany do pełna LPG + 12L Pb95 i umyty :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 wymienione końcówki drążków kierowniczych. Po wymianie kąpiel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Wymyłem,wypastowałem,odkurzyłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Zatankowany etylinką (po 4,96) oraz umyty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Wymieniłem olej i filtr oleju. Olej Elf Excellium 5w40, filtr Purflux. Aby wymienić filtr musiałem zdemontować trochę osprzętu. Stary olej po 15 tys przebiegu smoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi