HanSolo Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wymienione wkład lewego lusterka. Wymieniony siłownik zamka wlewu paliwa. Zatankowany do pełna ;-) W zasadzie to ostatni tydzień był ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Zatankowana do pełna po 5,15zł/l a wczoraj paliwo było po 4,97zł/l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 dokupiłem osłonę górną silnika (osłona kolektora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Scenic starszy został dziś odstawiony do polecanego blacharza- lakiernika w celu poprawy jego kondycji. Takie tygodniowe sanatorium samochodowe. Przewidziane zabiegi to: wstawienie reperaturek tylnych nadkoli, progów, wymiana szyby przedniej z prawdopodobną naprawą blacharską podszybia + malowanie wymienionych elementów,(poza szybą oczywiście), czyszczenie i konserwacja podwozia + zabudowa tylnych nadkoli plastikowych. Wstępny koszt 2500. Obaczymy jak wyjdzie w końcowym rozliczeniu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 (edytowane) w tym tygodniu nowe tylne ramie wycieraczki (wcześniejsze pękło i opadało) hamulec ręczny, wieszak tylnego tłumika, zawieszenie tył cena tylko 700 z robocizną :) Edytowane 9 Września 2011 przez maciek127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Naprawiona, a raczej poprawiona tylna wycieraczka (zbyt nisko opadała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wymiana żarówek na Narva +50% i od razu poprawa widoczności nocą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Wykorzystanie badziewnego Grupona, sprzątanie wnętrza z praniem tapicerki, podsufitki i takie tam pierdoły za 50 zeta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Umówiona wizyta u szwagra mechanika/diagnosty na wtorek od 8.00. Zaplanowano; wymianę paska, wszystkich olejów i filtrów olejowych/paliwowych/gazowy/powietrznych, wymiana przednich amorów (KAYABA, niestety tylko gazowe po 113zł minus upusty i rabaty - coś ok.86zł/szt. niestety bo wolałbym olejowe), przednie i tylne klocki i inne ewentualne. Ponadto następny punkt remonciku - rozpoznać problem z przeróbką wału i jego podpór, on ma znajomości i wejścia. Czas jeden dzień, skrzynka browarków jako zapłata (bez reklamy no i po skończonej pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 wymieniłem pasek rozrządu,rolkę,pompę wodną i uszczelniacz .Zalałem świezy płyn chłodniczy i powoli szykuje autko na spotkanie z zimą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr29 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 zostawiłem auto pod domem i wybrałem miejską komunikację, megi odpoczywa po wczorajszym 'odcinku specjalnym' i prosi, żeby naprawić nie działający nawiew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 wymienione: - płyn hamulcowy - tarcze i klocki przód (komplet) - na życzenie Pana Diagnosty: osłony przegubów powróciły na swoje miejsce, bo podobno pospadały i sakiewka taka biedna, chuda... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek099 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Umyłem, uzupełniłem płyny i ładuje własnie akumulator ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zalałem paliwka za 100 plnów, umyłem szyby i sprawdziłem ciśnienie w kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zakupiłem endoskop techniczny Volkrafta, http://www.conrad.pl/Endoskop-techniczny-Voltcraft-BS-10.htm?websale7=conrad&pi=120255&ci=SHOP_AREA_17624_1119061 by pozaglądać tu i ówdzie swoim (i nie tylko) autkom, za pomocą lapka. Nawet fotki trudno dostępnych miejsc w aucie zrobić to teraz już nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi