aston76 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Umyłem na myjni samoobsługowej auto za free. Adres myjni Zgierz ul. Parzęczewska za szpitalem. (Czas trwania promocji godz 8-16 do 5 grudnia). :) :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Może nie dziś, ale w niedzielę wymieniłem uszczelkę pod głowicą, uszczelniacze zaworowe, rozrząd i uszczelniacz wału korbowego. Nie wiem, ile by to kosztowało u mechanika, ale mnie wyniosło 180 zł za części + praca własna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Megi umyta i wypolerowana, błyszczy się jak ..... (aa właśnie że nie to co myslicie) - jak gwiazda na niebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 A moja renia dostała nową baterię, centra futura 640A/64Ah teraz nie będzie mieć wymówki by nie odpalić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Optima Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 W sobotę - w końcu, bo od marca się do tego zabierałem - wymieniłem oba przednie wahacze. Luzy na sworzniach były takie, że dziwię się, że już nie wyleciały. Że ja tak jeździłem. Robota dosyć czasochłonna - szczególnie jak jedna śruba tak się zapiekła, że z półtorej godziny na nią poświęciłem. W międzyczasie jak czekałem, aż WD40 zrobi swoje - wymieniłem olej w skrzyni biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuszi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 a ja podkurzałem rzecz niesamowita zważywszy na to że zrobiłem to po raz pierwszy odkąd mam meganke czyli jakieś pół roku... ale opłaciło się tyle fantów było pod fotelami.... aż się dziwie że za przemyt mnie nie zgarneli ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Odkurzona cala do dna, wymyta na liniowej myjni, przegioniona po autobhanie z tempomatem na 190 km/h. Dziala i ma sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Megi dostała nową dupcie chrom listwa na bagażniku w końcu jest a co tam można małą niespodziankę na gwiazdkę sobie zrobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Wymienione wycieraczki, filtr kabinowy oraz dezynfekcja układu wentylacji. Dodatkowo założone koła z oponkami zimowymi i dopompowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No to tak: łożysko koła lewe, osłona przeguby, końcówki drążków kierowniczych 2 sztuki, sworznie 2 sztuki, gumy stabilizatora 4 sztuki, no ta na tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zdążyłem przed mrozami,robiłem na zewnątrz: nowe klocki-przód,oczyszczone kanały w przednich tarczach,znowu będą wentylowane,założona nowa chłodnica[dolne wkręty z obu stron zapieczone,skorodowane,dostęp fatalny,wymieniłem wszystkie na nowe z większymi łepkami na kluczyk],wlany nowy płyn chłodzący.Jestem zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoyanYakotich Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Po wielu dniach wnerwu, szukaniu przyczyn nieodpalania na cieplym silniku, kupilem i wymieniłem czujnik połozenia wału. Jak ręką odjął. Do nowszych modeli czujnik jest tańszy niż do starszych. Domniemuję, że renowacja zabytków musi kosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wymyty, odkurzony, zatankowany do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoName Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Założone zimówki, umyty i nawoskowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 GT zatankowane do pełna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi