fred Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Płyn do szyb zalany pod korek i przy okazji odśnieżania wytarłem trochę brudu. Oczywiście po powrocie do domu po wytarciu nie ma najmniejszego śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 GT dostał nowe wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Kupione alufelgi Renault'a 17' wraz z oponami na lato - 1900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Malinka została odśnieżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLLy06 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 naprawiony czujnik pasa, wyrzucenie śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Męczyłem się dziś z opalaniem Meganki. Przy minus 6 stopni na 1 sekund odpalił silnik i zgasł potem za drugim razem odpalił ale obrotomierz wahał pomiędzy 1500 a 600 obr/min przez kilka sekund i tak samo po południu gdy temp. było przy 1 stopni w plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Megi została ubezpieczona OC, NW w Hestii, AC + pakiet szyba w PZU , przegląd coroczny zaliczony na 4+ w nagrodę ja przewietrzyłem 150km i umyłem mimo mrozu. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez sebcio76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Wczoraj wieczorem przykryłem pokrowcem żeby nie zasypało jej i nie oblodziło na mrozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zatankowałem do pełna. Zapłaciłem £62,38 weszło 47,65 litra. Powinno starczyc na 3-4 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Odblokowane fotele w trzecim rzędzie, zdiagnozowany problem z wysokim spalaniem oraz ogólny przegląd w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananek1 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Założony automatyczny włącznik świateł własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Bananek1 a ta produkcja to jak wyglada jeśli chodzi o wykonanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Przejażdżka i pyknięcie na liczniku 80 600 km Edytowane 25 Stycznia 2012 przez ravil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 80 600 km Brzmi jak 31 okrągła rocznica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Założyłem klubową ramkę pod tablicę ejestracyjną z przodu auta. Ponaprawie w serwisie sprytnie szybko założyli mi swoje dealerowskie ramki, oczywiście gratis. Na szczęście klubowe włożyli do bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi