MikeED6 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 ja dzisiaj zabrałem się za składanie fotela z fabrycznym podłokietnikiem, jutro kończę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Meganka zalana do pełna V-power :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hejter Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Uratowanie złota przed lataria, kawężnikiem i innymi elementami otoczenia. Przy 140 mnie błoto pośniegowe wciągło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeED6 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 ja dzisiaj zamontowałem osłony pod zderzakiem, naprawiłem podgrzewanie fotela i zamontowałem fotel z OEM podłokietnikiem. i jeszcze wymieniłem uszczelkę nadwozia po stronie kierowcy i zamontowałem schowek na okulary :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 założyłem ledy i naprawiłem elektryczne szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Zapłaciłem ubezpieczenie :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Wymienione klamki wewnętrzne :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpop Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Korzystając z ocieplenia scenic pojechał na myjnie, znowu widać że nie jest czarny tylko grafitowy :l: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 nagrzewnica przepłukana linki sterowania ustawione jak być powinny teraz można jechać w trasę :l: cały czas czekan na zestaw naprawczy do reduktora i paczkę z paskami i termostatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Lpg do pełna i pb za 50 zł. Potem spacerek do pracy i do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Wczoraj zalane LPG pod korek, a dzisiaj założone spryskiwacze tzw. mgłowe. Oczywiście nie pryskają tak pięknie jak na fotkach na allegro, ale i tak o wiele lepiej niż oryginalne :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Wysprzątany środeczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Zalana do pełna za 300zł. Szok na stacji. :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Nasmarowałem linki hamulców, bo ręczny nie odbijał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 zatankowane do pełna diesel ultimate :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi