Rolandzikl Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Megi wyprowadzona na spacerek, odkurzona wewnątrz i umyta śniegiem w czasie odśnieżania po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 podłączyłem radio i się narobiło :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Jeździłem dzis i w trasie spalił 8 litrów od 90 do 40 km/h. Więc dużo spalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wlałem nowy płyn do spryskiwaczy, bardzo szybko teraz się on zużywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Zatankowany LPG do pełna(38,84L) na Shellu i 8,88L Pb95 z 15gr rabatem na litrze z Lidla :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 uszkodził mi się krokowy przy okazji wyczyściłem przepustnicę i uszczelniłem dolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wyczyściłem felgi ze śniegu z zewnątrz jak i wewnątrz bo przy 100km/h biła mi kierownica :l: mam nadzieję że ten śnieg był tego przyczyną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.85 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Uszczelniłem dolot (przepustnicę z 2 stron), wymieniłem fotele przód + tył bo były poprzepalane i sztyniły fajami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wymieniłem świecę żarową bo autko się tego domagało komunikatem na wyświetlaczu :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Zatankowałem do pełna Diesel Ultimate po 6,04 PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 (edytowane) Wlałem nowy płyn do spryskiwaczy, bardzo szybko teraz się on zużywa. Szybko ? On znika wręcz ekspresowo teraz. Wczoraj musiałem kupić (skończył się podczas jazdy) na orlenie i 30zł poszło, bo oczywiście o czymś takim jak butelka 1l nie pomyśleli :l: Edytowane 16 Lutego 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravil Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Komplet nowych opon zimowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMoL Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Meganka umyta i zatankowana V-Powerem z rabatem 30gr/litr :l: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 (edytowane) Założyłem nową znaczy starą wycieraczkę z tyłu. Nowa (miała może miesiąc) normalnie urwała się podczas jazdy (ramię się przesunęło i wycieraczka zaczepiła o blendę) :l: Fart, że tej starej nie wywaliłem bo bym musiał na jakimś orlenie czy innym BP kupić, a wiadomo jakie ceny ;) Edytowane 17 Lutego 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 chciałem naprawić zegary i się nie udało (4 żarówki spalone i piny we wtyczkach nie łapią na zgięciu) oraz stacyjka chyba padła :l: Ahh ta moja renia same wydatki:( a gdzie przyjemność z jazdy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi