gojgien Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Prawie 5 godzin dokładnego, ręcznego pastowania i polerki sceniola drugiego. (na spokojnie, bez pośpiechu) Operacja jak każdej wiosny, z każdym moim autem, tu jednak termin trochę zlotem przyspieszony, zazwyczaj przed świętami dopiero to robiłem. Wykorzystałem połowę puszki pasty K2 Ultra Wax Ręce mam jakieś takie dłuższe, dłonie gdzieś w okolicach kolan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Clio żonki otrzymało letnie buciki na aluskach odziedziczone po sprzedanej megance :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeED6 Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 mały przegląd, mycie i sprzątanie, niewidzialna wycieraczka na szybę a jutro trasa 1000km :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Dokładne mycie + wosk + sprzątanie wnętrza = kilka godzin pracy :lol: Warto było ojj warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Pomalowałem zaciski hamulcowe na czerwono, zmieniłem tarcze wskaźników na białe, a wskazówki, na te od Laguny II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananek1 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 @up,pokaż zdjęcia.. plz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Oddałem felgę do prostowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Umyta. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Pogoniłem sceniola drugiego w kierunku Krzepic w celu spotkania dawno niewidzianych przyjaciół z forum. Zarówno nam jak i sceniolowi przypadło to do gustu. Trzeba już rezerwować termin na 30.06.2012, by być na kolejnym zlocie. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Zagazowałem megankę, butla 48 (nominalnie), listwa matrix, elektronika zenit. Zobaczymy jak się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielswd Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 wczoraj małe mycie i zmiana opon na letnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja zatankowałem paliwo za 310 zł(54l) :lol: Kupiłem klucz dynamometryczny. Dokręcałem kluczem dynamometrycznym świece zapłonowe, przepustnicę i cewki zapłonowe. Chciałem dokręcić kolektor dolotu ale nie mam takiej klucza 6-cio gwiazdkowego czy jakość tak nazywa. :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turas Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 co prawda wczoraj ale lista znowu sie powiększyla: - założona instalacja LPG - wymienione szczotki w rozruszniku - włożone radio i głosniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Zatankował LPG do pełna, kiedyś to kosztowało 70zł, a teraz 100 zł :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los_Dawidos Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) cięcie Ja przedwczoraj tankowałem Verve98. Za 20 litrów zapłaciłem 120 zł, a jedno z pierwszych moich tankowań auta to prawie 40 litrów za 165 zł ponad 1,5 roku temu W papugę się bawisz, czy regulamin olewasz??? Edytowane 31 Marca 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi