Pawel Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Kupiłem nowe (używane) autko, zatankowałem i umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wystawiłem Renie na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Posprzątane wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Obydwa sceniole wykąpane. Tym razem załatwił to kompleksowo użytkownik sceniola starszego- RaV. Fajnie tak swoje autko umyte i wypolerowane przed garażem zastać, nie przykładając do tego ręki. heeheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 założone nowe gumy stabilizatora (ten który to projektował to jakiś kretyn :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Naprawiony wydech. Bałem się, że to coś poważniejszego ale na szczęście to tylko obejma. Koszt: 30 zł i godzina w korku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 W sceniolu starszym wymieniłem z jednej strony (prawa) tarczę i klocki z przodu. Wyczyszczono i pomalowano zwrotnicę i zacisk hamulca dla tego koła. A powód wymiany tylko jednej strony opisany tu: http://megane.com.pl/topic/14960-co-was-ostatnio-wkurzylo/page__view__findpost__p__296618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 problem jest całkiem łatwy do przejścia, odpowiedź w tamtym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 wczoraj naciągnąłem pasek alternatora bo piszczał przy rozruchu TYLKO zimnego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Kupione nowe opony i dzisiaj założone na nowe felgi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Zakończyłem dwudniową wymianę tarcz i klocków hamulcowych w sceniolu starszym. Do tego dokładne czyszczenie i malowanie po zdemontowaniu elementów zacisków. Teraz wygląda jak należy, tylko trzeba pamiętać o delikatnym hamowaniu, przynajmniej przez jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Megan 1 dostał świeży olej i filtr oleju, paliwa przy przebiegu 326,400 km :) oraz naprawiony plastik którzy przychodzi zaraz przed chłodnicą a dokładnie mocowany do zderzaka i sanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 11 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Zamontowane zegary z komputerem i szczeniak ma teraz przejechane 85tyś zamiast 195000tys km. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 zwiozłem koła, bagażnik dachowy i inne pierdoły od poprzedniego właściciela:) jutro rejestracja autka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 i szczeniak ma teraz przejechane 85tyś zamiast 195000tys km. No to nowizna :) Tylko pogratulować. Hm...co zrobiłem. Wziąłem się za szukanie instrumentów, aby rozkręcić i nasmarować wiatrak w aucie, ale zrobiło się zimno i zrezygnowałem. Wczoraj kupiłem w Biedronce letni płyn do spryskiwaczek :)Jeszcze nie wlałem. Ciekawe co to warte. Zimowy był OK. Letni tej samej firmy(Organika Łódź) Powinno być podobnie. Latem zazwyczaj wlewałem zwykły płyn do mycia naczyń, ale zobaczymy jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi