klimi Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Naprawołem klapkę obiegu zamkniętego - nareszcze brak pstrykania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 A ja wymieniłem świece. W sobotę zaczęło szarpać silnikiem, przy przyspieszaniu się dusił i kasłał jak maluch :) Oczywiście cewki i świece wilgotne. Nie bawiłem się z czyszczeniem tylko kupiłem nowe i zmieniłem. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 W zasadzie to wczoraj była myjnia, ale taka bez wodotrysków czyli sama woda i szczota obrotowa. O dziwo tym razem nie śmierdziało stęchlizną w aucie. Dodatkowo zagłębiłem się w schematy, wydrukowałem co trzeba i jeśli tylko znajdę pasujące konektory do skrzynki bezpieczników to w sobotę mam nadzieję zamontować przekaźniki do świateł mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakierek18 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wczoraj auto zostało wypucowane na błysk.... A dziś pada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zatankowane za 210zł PB95. Przy okazji po drodze wjazd na myjnię ręczną i umyte/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 classic dostał nowy parownik i ustawiona instalacja LPG wszytko 120 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Wymienione 2 żarówki H7 (kupione wurtha) w reflektorach przednich oraz jedna W5W. Edytowane 20 Czerwca 2012 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wymienione świece i od razu auto jakoś takie żwawsze się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Coś dla oka :) : Ramki alu matowe bo chrom raczej by nie pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hakierek18 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ramki alu matowe bo chrom raczej by nie pasował... Elegancko :) Zawsze mi sie to w Astrach podobało. Ja też takie chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Ja też takie chce :) Proszę bardzo: http://www.didotuning.pl/renault-c-240.html tylko na zdjęciach są same chromowane. Matowe ładnie pasują do srebrnych klamek :) :) Edytowane 21 Czerwca 2012 przez ziomek4007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Wymienione końcówki drążków kierowniczych,nabita klimatyzacja + odgrzybianie i wymiana filtra kabinowego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael16V Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 mycie, woskowanie, tankowanie do pełna LPG I PB95 :) do tego wymiana łożyska prawego przedniego i swożnia wahacza również prawy przód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Sprawa wczorajsza bo już późna godzina:D Zatankowane LPG po 2,59 :) Założona osłona silnika (sorki, fotek brak ale poprawię się później). Rozbudowana skrzynka bezpieczników pod maską o przekaźniki świateł mijania. Dodatkowo zrobione ~100km na benie, więc także podregulowałem lekko gaz. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antracyt Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Moja megi pojechała z żoną nad morze na wakacje...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi