andrzej27r Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Scenic dostał w końcu nowy garaż ,z uchylną bramą ,na jutro planowany zakup nakładek na progi i alusków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaanka96 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 magdalena dostała dzis nowy strzał mieszanki paliwo-powietrznej po-przez nową orginalną sonde lambde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Kupiony oryginalny Audio Connection Box w dobrej cenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sFiatowiec Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Wymieniony czujnik biegu wstecznego oraz chłodnica wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nowe zegary, manetka wycieraczek, uchwyty klamek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Pl Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Nowe wieszaki tylnego tłumnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Uzupełniony płyn chłodniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 classic zaprowadzony na myjnię, gdzie go dopieszczono :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Zainstalowany Audio Connection BOX i wyczyszczony czujnik temperatury wewnętrznej od klimatyzacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek76 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) Wymienione płyny, olej, filtr powietrza, filtr paliwa, rozrząd, pompa wody, sprawdzenie na kompie (0 błędów :D ) Edytowane 24 Lipca 2012 przez balcerek76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Kompletne wypucowanie Megi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Odkurzona i umyta. Należało jej się. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Zatankowałem paliwo do pełna i średnio 5.7 litra w mieście. :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafencjusz Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Wymieniłem filtr paliwa, wyczyściłem EGR, wymieniłem tarcze z klockami - przód, wyczyściłem przy okazji wszyskie rurki, kabelki, przewody. Ostatnio olej i filtr, filtr powietrza i kabinowy. Ogólnie jestem zadowolony bo auto zaczęło normalnie jeździć. Chyba wszystkie konie wróciły z pastwiska do stajni, przynajmniej przy jeździe testowej :D a teraz :D Od tego jest specjalny dział na forum, następnym razem poleci w kosmos. Przenoszę Edytowane 21 Lipca 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Wymieniłem mikrowłącznik systemu HF w klamce lewych tylnych drzwi w sceniolu drugim. Obecnie wszystkie sprawne, a i trochę grosza na inne cele zostało. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi