bartos Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Wczoraj: - poprawiłem tłumik, tak żeby nie walił i nie szarpał moich nerwów - wymieniona poduszka silnika - w końcu uporałem się z przeciekającą wodą na dywanik Ponadto kilkanaście dni temu pozbyłem się kilkunastu rys (pasta tempo :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Wlałem dodatek do baku przeczyszczający układ paliwowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4007 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 wymieniony olej w skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Wymiana butli i regeneracja parownika, oraz nie zaliczenie przeglądu z braku pola numerowego VIN na pojeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Pokupiłem dziś filtry na wymianę: - paliwa FPP-11 za 63,35 PLN - oleju PP-1.1 za 12,10 PLN - powietrza WA50-395 za 22,21 PLN Byc może dziś wymiana, jak pogoda nie zawiedzie... Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek0720 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) XXX Edytowane 25 Maja 2021 przez sebek0720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Megi odczyszczona po wakacyjnych trasach. Aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 wymieniłem wszystkie filtry w pojeździe. filtr paliwa FILTRON zamieniłem po 57 kkm na sędziszowski. stary FILTRON pokroiłem - po prawie 60 kkm ZERO paprochów (to pewnie zasługa filtra wstępnego), sama masa filtracyjna bardzo ciemna, musiała już być zapchana, bo po zamontowaniu nowego gruszka znacznie lżej pompowała paliwo. nowy filterek wstępny (FILTRON) z nowym przewodem odlotowym do filtra zasadniczego. to on wyłapuje większe paprochy z baku filtr FILTRONA po 60 kkm widoczny zaworek zwrotny na powrocie paliwa - paliwo z powrotu miesza się z oczyszczonym paliwem, które idzie do pompy wysokiego ciśnienia na nierozbieralnym/niewymienialnym wkładzie filtracyjnym napis DELPHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 wyprowadziłem z garażu na przewietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Poprawiony afr na lpg na górze, razem z korektą po temperaturze gazu, teraz mamy idealnie 12,8 aż do odcięcia na 6 biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Tj. wczoraj wizyta u mechanika, wymiana filtra paliwa i przegląd klimatyzacji, która teraz hula jak należy Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez pcz_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Umyłem auto które nie był myty przez 9 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Megi umyta i odkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 dokładnie umyta, nałożony meguiars deep crystal, i finish kare 1000p hi temp wax, lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zaprowadziłem do rzeczoznawcy na ekspertyzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi