baciuś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 classic zatankowany do pełna gazem i za 100 zł. benzyną, oraz czarnula również zatankowana do pełna ropą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Umyte, wywoskowane, wysprzątane w środku, nowy odświeżacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Megi umyta i odkurzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 (edytowane) Dla CeCejki zakupiłem siostrę którą bedzie jezdzić żona Megankę Coupe 1 ph2 2,0 ide od pierwszego własciciela serwisowaną z kolosalnym przebiegiem 75 tyś kilometrów ... Edytowane 2 Września 2012 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFooXX5 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) a ja dla swojej megi 2 tygodnie po zakupie ufundowałem ostre pucowanie:). W środku wyszorowane wszystkie plastiki, wyprałem tapicerkę tam gdzie była potrzeba, zlikwidowałem delikatne usterki, wyprane chodniczki, dokładnie odkurzone, nabłyszczyłem kokpit i wszystkie plastiki w środku, zawiesiłem odświeżacz. Na zewnątrz pozbyłem się plamek od smoły przy progach, wykąpałem, wypolerowałem pastą K2, nawoskowałem twardym woskiem F1, wypucowałem szyby, odświeżyłem plastiki na zewnątrz. Teraz mogę myśleć o innych pierdołach, na początek wymiana żarówek w kabinie Edytowane 3 Września 2012 przez FFooXX5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) - wymiana wszystkich przewodów paliwowych pod maską na nowe, gumowane - wymiana filtrów paliwa: wstępnego i powrotnego - montaż zaworka zwrotnego (niepotrzebnie, ale niech zostanie już) Edytowane 5 Września 2012 przez mrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Wymieniłem tylne tarcze hamulcowe. Finansowo bolało, ale hamuje jak marzenie ... Stare tarcze z łożyskami i pierścieniem abs oddam w cenei złomu jakby ktoś był w pilnej potrzebie. Ponadto Megi wypastowana i nawoskowana. Edytowane 6 Września 2012 przez Maks79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 odkurzona, plastiki wyczyszczone i zabezpieczone supreme shine protectant z meguiars Dodano: 09 wrz 2012 - 10:26 umyta i nawoskowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFooXX5 Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 a ja dziś będę się bawił z oświetleniem w kabinie wymienię żarówki poprzepalane na ledowe, i zacznę prace nad oświetleniem nóg:), i musze jechać na myjkę bo ptaszki zrobiły sobie z niego WC mam nadzieje że po woskowaniu ładnie to zejdzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Drążki kierownicze, końcówki drążków, gumy stabilizatora, klocki przód, sprężyny przód, poduszki amortyzatorów, szczęki hamulcowe, cylinderki, amortyzatory tylne, płyn hamulcowy, płyn chłodnicy :D plus robocizna i kieszeń lżejsza o 2tyś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolandzikl Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 W środeczku lśni, miodzio. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Zatankowałem paliwo wczoraj i średnio 5.5 litra. Podczas podroży nad morzem i powrotem wyszło średnio 4.9 litra. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFooXX5 Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 żarówki w środku prawie wszystkie wymienione, jeszcze wyświetlacz radia został, dziś biore się za podświetlenie nóg :D, a i zatankowałem wczoraj do pełna hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 zatankowana, przegoniona po trasie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Nie dziś a przed wczoraj ale oddałem auto sprzedającemu teraz szukam drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi