Antracyt Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wyprałem tapicerkę z tylnej kanapy. (szukam sposobu na zdjęcie tapicerki z foteli ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Autko zatankowane do pełna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiq Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) W końcu zrobiłem korektę lakieru oraz czyszczenie środka. wiecej na ten temat znajdziecie tutaj: https://picasaweb.google.com/103325061469456124302/SCENICKosmetykaAuta?authkey=Gv1sRgCPqA262A1fqxMw lub :D Edytowane 12 Września 2012 przez dominiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 wymieniłem tylną wycieraczkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 dzisiaj do pełna vervą za 295zł, wczoraj 1560 całkowity koszt wymiany uszczelki ze wszystkim co jest z tym związane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Białe kierunki boczne :D najważniejsze to autko od dziś stoi w garażu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wymienione żarówki w światłach mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 wymieniony filtr kabinowy na zimę i odkurzona w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 wymienione sprężyny przedniego zawieszenia na początku września, nówki sztuki :D stare się połamały, jedna była pęknięta a druga pękła w trakcie jazdy , ale teraz są nóweczki sprowadzane z centrum kraju :D autko do sprzedaży , info na pw :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Zamontowany filtr stożkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 zmieniłem koło LT, bo kapeć (pana, flak). zaskoczyły mnie 2 rzeczy: 1) rozstaw śrub w zapasie nie pasuje, jest większy. zapas jest nówka, jeszcze z naklepką. podejrzewam, że ktoś dał na sztukę :evil: . będzie więc na sprzedaż 2) w zdjętym kole 10 cm gwóźdź, fi 3 mm. takie gwoździe można na drodze spotkać? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Megi odkurzona,wysprzątna i umyta na błysk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FFooXX5 Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 umyta, odkurzona, perfum do tapicerki zakupiony:) i środek do usczelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Megi dostała dziś nowe tarcze i klocki hamulcowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanleus Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) zatankowałem gaz do pełna oraz stwierdziłem wywalenie uszczelki pod głowicą, bo kopci i zalewa cylinder płynem :D Edytowane 20 Września 2012 przez stanleus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi