Megi98 Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Wymiana oleju i filtra na ten oryginalny bo nie mieli z "Filtron'a" ani z innej firmy A co mi tam niech "Jodełka" ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 przygotowałem zimówki do sezonu, powywalałem wszystkie zakleszczone kamienie, troche odcisków jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawambj Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 wymiana filtra i oleju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawskip Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Zamontowałem do Meganki licznik z komputerem i odpowiednią manetką cała operacja w przypadku mojej Megi była plug and play nie trzeba było nic kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek25 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 wymiana sprężyn przedniego zawieszenia na całkiem nowe do tego nowy halogen prawy przód, wymiana klocków ham. przód ,na dniach przegląd do zrobienia, szykuję się też do impregnacji dachu i może jakieś car audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Wymienione dwa wysłużone fabryczne głośniki na sprawdzone marki Pioneer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Wykupiłem AC ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Oprócz głośników dodatkowo: - generalne porządki w środku - umyty - wymieniony filtr kabinowy - wymienione wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Zamontowałam fotel kierowcy po naprawie u tapicera.Wymienił materiał na boczku siedziska i zniknęło wstrętne przetarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 czyszczenie EGR zaopatrzenie przewodu filtr powietrza>>>turbo zaopatrzenie przewodu powietrza do filtra powietrza poprawa dolnej pokrywy podwozia/silnika mycie całego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wczoraj w końcu znalazłem chwilę i posprzątałem auto w środku i wymieniłem oryginalne dywanki na nowszy, praktycznie niezniszczony zestaw (też oryginalny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werderaner Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Wczoraj moja żona naprawiła zamek tylnej klapy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar666 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Megi zatankowana do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Kolejny dzień zbieram na OC i AC. No wiecie, butelki, makulatura i takie tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basset Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Założyłem mu nakładki na klamki i listwy podokienne ze stali, pochromowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi